2777
2789
عنوان

این لباسا رو باید بشورم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 24 پست
عزیزممنم ساک بیمارستانمو دیشب بستم انشالله  فردا پس فردا زایمانمه  گلم بله لباس هرچی داره ...

انشالله ب سلامتی دنیا بیاد ساک مادر چیا گذاشتی و اینکه چند دست لباس سایز چند گذاشتی

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
ینی لباسشویی بندازم بد میشه شکمم خیلی بزرگه نمیتونم بشینم یا سرپا وایسم 🥲کسی هم اینجا ندارم بشوره ب ...

قبل اینک بندازی لباسشویی 

لباسشویی رو یکم سرکه بریز و بزار شسته بشه بعد بنداز لباس رنگی ننداز خراب بشن رنگ پس بذه 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ب سلامتی دنیا بیاد ساک مادر چیا گذاشتی و اینکه چند دست لباس سایز چند گذاشتی

لباس سایز صفر بزار اک صفر ها خیلی کوجولوعه ی دستم یک بزار کلاه بزار. دودست لباس بزار پتو دورپیچ جوراب بزار 

اگ خصوصی باشی ک بیمارستان میده بهت اما اگ دولتی باشی نه 

ساک مادر هم 

یه دست لباس واسه خودت ک برای برگشت میخای بپوشی بزار 

ی بسته ش ورت یکبار مصرف بزار یک بسته پوشاک بزرک ک واسه نینی استفاده میشه قبلا برا خودت چون نوار جوابگو نیس. دستمال کاغذی بزار. لیوان یکبار مصرف. خرما وسیله چای هم داخل ی ساک دیگ بزار 

دمپای هم بزار البته اگ خصوصی  باشی بیمارستان بهت میده اگ نباشی نه 

اگ داری و میپوشی برا برگشتت ش ورت مخصوص پریودی بزار ک ب لباست نم نده و کثیف نکنه 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

گلممم اصلا احتیاج به شست و شور هم نداری 

کمی در هوای ازاد لباسها را در افتاب و با یک اتوی ساده اتو بکنی 

گلمممم اینجوری که حساس باشید بچه به الرژی مبتلا میشه 

فقط لباسهای زیر شامل زیر پیراهنی میشه را اتو بخار کن 

همین 

از کهنه بچه را هم اتو کن 

و روزها و ماههای اولیه همون کهنه بچه بزار و مانند پوشک بندازش بره 

همین 

اینقدر وسواس نداشته باشید 

لباس سایز صفر بزار اک صفر ها خیلی کوجولوعه ی دستم یک بزار کلاه بزار. دودست لباس بزار پتو دورپیچ جورا ...

بیمارستانم خصوصیه ولی هزینشو میگیره دیگه سر بچه اولم گرفتم همون چیزایی ک خونه داشتم رو گزاشته بودن دیگه اینیکی گفتم خودم جمع کنم ولی استرس دارم میگم چیزی جا نندازم

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس