2777
2789
عنوان

نوزادم اصلا گریه نمیکنه نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم نه ماهشه

بدنیا اومد انقدر اروم بود ،،اصلا گریه نمیکرد

موقع ازمایش زردی اصلا بیدار نمیشد😶

شب تا صبح یکبارم بیدار نمیشد واسه شیرخوردن ،،دوازده شب تا هشت صبح یکسره میخابید،،،طول روزم همش خاب

انقدر که بقیه نگران شده بودن

ببین بیدار میشد شیرمیخورد،،پوشک،،،لالا،،حتی نمیخاست گهواره بزاریش رو زمین خودش خواب میرفت

الان بیا ببینش،،فضول،،،شیطون،،باهوش و زبل هزارماشاالله

نه ماهشه دست میگیره مبل و‌میز راه میره

ماما ،،دد،،بابا،،آغا میگه

شش تا دندون داره😁

قد و وزن و رشدشم عالی ماشاالله

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

دخترم ده روز اول ساکت بود درحد نق و بعد میخوابید

بعد ده روز کولیک شروع شد وااااای چ گریه  های میکرد.هیجوره اروم نمیشد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

پسرای منم هر دوشون اصلا گریه نمیکردن از دو ماهگی هم شبها اصلا بیدار نمیشدن وزنشونم ماهی یک تا یک ونیم اضافه می‌شد قدشونم ماهی ۳سانت سالم هم بودن کلا دو تا بچه بزرگ کردم فقط ی شب یکیشون تا صبح گریه کرد منو همسرم هردو افتادیم گریه بچه که گریه کنه خیلی آزار دهندس دکتر بردی بهش بگو بچت آرومه معاینه کنه خیالت راحت شه

بعضی بچه ها ممکن افت قندخون پیدا کنن ولی نای گریه کردن نداشته باشن و درخواست شیر کنن. فقط همون زمان سه ساعت رو در نظر بگیرید برای شیردهی اینجوری گریه هم نکنه خیالتون راحته 

منم گریه نمیکردم همش دوست داشتم روزا بخوابم شبا بیدار باشم مثه جغد مادرمم بالای سرم مینشسته منو تماشا میکرده مبادا بترسم 😐بیچاره مادرم 

الکی استرس نگیر بچه ها خیلی باهم متفاوتن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗