2777
2789

وقتی برادرتون یا هر کس دیگه ایی خواست ازدواج کنه از روی ظاهر اتخابش نکنید برای ازدواج چون دخترا رو هیچ وقت نمیتونید بشناسید مگر زیر یه سقف . قیافه هیچی نیست اخلاق وانسانیت مهمه.این واز زندگی برادرم فهمیدم که هر جا میرفتیم خواستگاری فقط نگاه صورتش میکرد الان زن خوبی نداره .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

ظاهر مهمه اما بعد مدتی عادی میشه . 

اما اخلاق بد هیییچ وقت عادی نمیشه . من اینو بعد یک سال زندگی مشترک قشنگ حس میکنم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش منم فقط دنبال زن خوشگل میگرده

زن خوشگل وفا نداره .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

استارتر میشه بگی چ اخلاقیاتی داره زن داداشت . میخام اگر در حق خانواده همسرم اون اخلاقیات رو دارم خودمو اصلاح کنم🙏🏻❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

درسته موافقم اما برادر من دنبال زن با اخلاق بود قیافه هم مهم بود براش اما یه زن بداخلاق بد ذات گیرش آمد..اما خدارو شکر الان داره جدا میشه ازش بخاطر اخلاق زشت و زننده ای که داشت.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من این چیزا رو همیشه به برادرم میگم ، امیدوارم به وقتش انتخاب درستی داشته باشه

همیشه میگم من خودم یه زنم به حرفم اعتماد کن جنس خودمو خوب میشناسم ، اونی که قراره همراه زندگیت باشه باید عاقل پاکدامن نجیب و اهل خدا باشه اینا تک به تک تو زندگی و مادری و همسری خودشو نشون میده ، ادم خوش فکر و مثبتی باشه ، اصطلاحا بچه خونواده باشه پدر مادر خیلی مهمن نونی که خورده خیلی مهمه ، اهدافش تلاشهاش نگاهش به زندگی و آدمها خیلی مهمه

چهره عادی باشه کافیه

استارتر میشه بگی چ اخلاقیاتی داره زن داداشت . میخام اگر در حق خانواده همسرم اون اخلاقیات رو دارم خود ...

مثلا همش میگه نداریم نداریم بدبختیم ارامش مارو خراب میکنه بعد خونش میری میبینی خوشحال وخوبن خدارو شکر که خوشحالن .یا بدبختیاشون برا ما مهمونی و تولدو خوشیاشون برا خودشونه .....

درسته موافقم اما برادر من دنبال زن با اخلاق بود قیافه هم مهم بود براش اما یه زن بداخلاق بد ذات گیرش ...

میشه بگی چ اخلاقیاتی داشت ؟ میخام اکر خودم در حق خانواده همسرم و همسرم این اخلاقیات رو دارم خودمو اصلاح کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
من این چیزا رو همیشه به برادرم میگم ، امیدوارم به وقتش انتخاب درستی داشته باشه همیشه میگم من خودم ی ...

کاملا با حرفات موافقم .

مثلا همش میگه نداریم نداریم بدبختیم ارامش مارو خراب میکنه بعد خونش میری میبینی خوشحال وخوبن خدارو شک ...

خدایی نکرده پدر و مادر یا شما خواهر برادر ها ازشون قرض نمیگرفتین قبلا ک مجبور بشن دروغ بگن نداریم .

اخه من خیلی فامیل شوهرم ازمون پول قرض میخواستن . شوهرم بهم گفت همش پیششون چس ناله ی نداری کن ک دست از سرمون بردارن 🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
خدایی نکرده پدر و مادر یا شما خواهر برادر ها ازشون قرض نمیگرفتین قبلا ک مجبور بشن دروغ بگن نداریم . ...

نه والا مادرم یه ریز پول بهشون میده اجاره نشین نیستن ولخرجه وچیزای اضافه میخره ....شوهرت راست میگه زنداداشم فرق میکنه .

میشه بگی چ اخلاقیاتی داشت ؟ میخام اکر خودم در حق خانواده همسرم و همسرم این اخلاقیات رو دارم خودمو اص ...

مثلا عقده ای و حسود بود.پر از خلاء بود.مثلا من مسیرم دور بود از خانواده ام.وقتی میرفتم اونجا خیلی حسادت داشت که چرا من آمدم خونه مادرم.با برادرم بحث میکرد .یا اینکه توهین الکی درصورتی که خدا خودش شاهد بود نه من نه مادرم کلامی حرف بهش نمیزدیم و کاریش نداشتیم خودش دنبال حاشیه و جنجال بود.من کلا زنگ زیاد نمی‌زنم با برادرم بحث درست میکرد خواهرت چرا بمن زنگ نمیزنه و تا بزور بهش یه زنگ میزدم..من نمی‌خواستم تو زندگیشون دخالت یا نقشی داشته باشم میگفتم آرامش برادرم مهم...اما اون بزور میخواست آزار بده همرو..

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه والا مادرم یه ریز پول بهشون میده اجاره نشین نیستن ولخرجه وچیزای اضافه میخره ....شوهرت راست میگه ز ...

آها پس ایشون قضیشون فرق میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
مثلا عقده ای و حسود بود.پر از خلاء بود.مثلا من مسیرم دور بود از خانواده ام.وقتی میرفتم اونجا خیلی حس ...

بله میفهمم همچین موردی داشتیم توی فامیل ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣