2777
2789
عنوان

بهتره بچمو بغل کنم بخوابه یا جدا بخوابه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 20 پست

وقت برا ج ا خوابیدن زیاده. بعدها حسرت این روزاشو میخوری و لذتهایی که از خودت   بچت دریغ کردی

یکی از دوستام روانشناس کودکه میخواستم جای پسرمو جدا کنم گفت تا وقتی که از نظر روحی امادگیشو پیدا نکرده فقط بهش ظلم میکنی از خودت دورش کنی. 

الان پنج سالشه و جدا میخوابه ولی من دلم برای اینکه کنارش بخوابم تنگ میشه. 

خلاصه که بهترین لذت زندگیتو از خودت دریغ نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چی بگم فکر کنم زوده 

ولی من کنارمم که هست تا صبح چند بار بیدار میشم چکشون میکنم جدا هم که میشن میرم تو اتاق سر میزنم شب دور کردن بچه شش ماهه از کنارم برام سخته و تا وقتی خودشون نخاستن جدا نکردم 

استاد روانشناسیمون می‌گفت بچه از همون اول باید اتاق جداگانه بخوابه نه اینکه مثلا پنج سالش بشه بعد بخ ...

استادتون حرف بیخود زده. چون من پسرمو تا سه سالگی کنار خودم میخوابوندم   از بودنش واقعا لذت میبردم.اونم آدامش داشت. بعد رفتیم تو اتاقش اون روی تخت میخوابید من پایین. بعد از یک مدت خواب که میرفت میرفتم اتاق خودمون. الانم پنج سالشه خیلی راحت مستقل میخوابه بدون جیغ و داد و فریاد. 

استادتون اگر بچه تربیت کردن بلد بود خیلی بهتر بود تا همه ی تکیش به سواد کتابیش باشه و  چهارتا تز تئوری که در عمل هیچ کارایی ندارن