2777
2789

خانما بچم دوماهشه 

از اول تو گهواره خوابوندم ، یا رو تخت خودمم با فاصله خوابوندم ، کلا کنارش نمیخوابیدم که عادت نکنه ، چون میخواستم شیش ماهگی بزارم اتاق خودش البته خودمو دم اتاق مثلا بخوابم یا پایین تخت ، که تا یک سالگی کامل مستقل بشه 

الان چند باری بغلش کردم ، تو بغلم خوابید ، یعد دیدم خواب خیلی بهتری داشت انگار، ارامش بیشتری داشت ، خودمم خیلی حس خوبی داشتم ، به نظرتون به همین روندم که جدا میخوابونمش ادامه بدم ، یا بگیرم بغلم بخوابه بچم تا دوسالگی کم کم جداش کنم دیگه؟

تعداد رای : 34
نظرسنجی
بغلش کن و هر دو لذت ببرید
27
79%
الان به احساست غلبه کن تا بچت مستقل بشه
7
20%

اصلا این کارو نکن چرا باید بچه به این کوچیکی آغوش مادرشو هنگام خواب نچشه ؟ مستقل بودن و بیخیال بزار آرامش داشته باشه بچه بزرگ که شد خودش مستقل میشه 

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نمیگم بغل نکن بخواب خودتم اونکوری بغل کن من فامیلمون رگ دستش خشک شد بخاطر همین بغل کردن خوابیدن بچش عمل کرد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

استاد روانشناسیمون می‌گفت بچه از همون اول باید اتاق جداگانه بخوابه نه اینکه مثلا پنج سالش بشه بعد بخوابید جداش کنید و با جیغ و گریه و داد و بیداد باز نخاد از اتاقتون بره بیرون بخوابه تو اتاق خودش از طرفی کنجکاو شده که چی شده منو انداختن بیرون درو بستن یعنی دونفره دارن چکار میکنن دونفره تنها بودن چه مزه ای هست؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
استاد روانشناسیمون می‌گفت بچه از همون اول باید اتاق جداگانه بخوابه نه اینکه مثلا پنج سالش بشه بعد بخ ...

البته از نظر خودم بچه دوماهه خیلی کوچیکه برا جدا خوابیدن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
استاد روانشناسیمون می‌گفت بچه از همون اول باید اتاق جداگانه بخوابه نه اینکه مثلا پنج سالش بشه بعد بخ ...

خاک تو سر استاد بی سواد بیعقل که هیچی از بچه و مادری نمیفهمیده

میخام صد سال سیاه بچه مستقل نشه

لطفا شما هم هرچی یه ادم بیسواد میگه نیاین تو سایت به چند تا مادر ساده لوح بگین برن رو بچه هاشون پیاده کنن

خاک تو سر استاد بی سواد بیعقل که هیچی از بچه و مادری نمیفهمیده میخام صد سال سیاه بچه مستقل نشه لطف ...

خب به نظر من سن خاصی داره دوماه خیلی کوچیکه اون امنیت مادرگونه رو میخاد هنوز