2777
2789
عنوان

باردارا بیان

67 بازدید | 13 پست

خانوما من هفته پنجمم،ینی پنج هفته و سه روزمه

اصلن هیچیییییی هوس نمیکنم اصلن غذایی هوس نمیکنم،فقط ی چیز آبدار دوس دارم بخورم

سر معدم خیلی سنگین شده و بعضی وقتا حالت تهوع دارم 

☹️من میترسم خیلی میترسم،آیا کسی بوده مث من علائم خاصی نداشته باشه و بچش سالم باشه

اره بابااا.هنوزم خیلی زوده صبر کن تا سنو قلب رو بری بعدش کم کم شروع میشه..البته من خودم زیاد تهوع یا اذیت نشدم راحت سپری شد بارداریم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونده یکی دو هفته تا علائم. اونموقع میگی کاش اصلا حالت تهوع نمیگرفتم😅

شاید باورت نشه ولی از خدا میخام قلب بچم تشکیل بشه هر بلایی دلش خاس سر من بیاره،دعا کن دعا کن سالم باشه🥺🥺🥺

تا چند هفته صبر میکردی؟

مثلن هفته ششم که میرفتم تشکیل نمیشد به لکه بینی میفتادم بعد مثلن دو سه هفته افتاد ،البته محبورم میکردن کلی دمنوش بخورم،دکترم میگف بیا بستری شو

آخریو یادمه ها،بعد دوسه هفته یا بیشتر به خونریزی افتادم و افتاد

مثلن هفته ششم که میرفتم تشکیل نمیشد به لکه بینی میفتادم بعد مثلن دو سه هفته افتاد ،البته محبورم میکر ...

هفته ششم زود نیست ؟اینسری هفته هشتم تموم شد سونو بده

الحمدلله علی کل حال
هفته ششم زود نیست ؟اینسری هفته هشتم تموم شد سونو بده

عزیزم من الان هفته پنج و چهار روزمه

رفتم دسشویی ی لکه خیلییی کم شاید دوتا اندازه سر چوب کبریت لک دیدم به رنگ صورتی،بنظرت مشکل آوره😞🥺

عزیزم من الان هفته پنج و چهار روزمه رفتم دسشویی ی لکه خیلییی کم شاید دوتا اندازه سر چوب کبریت لک دی ...

چون اسپرین میخوری ممکنه لک بینی داشته باشی چون خیلی خون رو رقیق میکنه.نترس انشاالله چیزی نیست برات دعا میکنم

الحمدلله علی کل حال