خلاصه یبار گوشیمو گرفت یچی توی گووگل سرچ کنه آخرین سایتی که سرچ کرده بودم اومد و داشت میخوند و میخندید..بعد گفتم واسه دوستمه اخه شوهرش بهش محل نمیده بیارم یکی بهم گفته بود نبات بذار جای ممنوعه بعد بذار توی چای شیرین بخوره اما حالم بهم خورد اینکارتون صرف نظر کردم شما بگید حالا برای جلب محبت همسراتون چه کردید
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ذکری بود که الان یادم نیست میگفتن نه بار بخونین تو صورت طرف فوت کنین عزیز میشین.از قبل دیدار میخوندم تا بهش میرسیدم فوت میکردم😂😂دهنمو کج میکردم نفهمه دارم فوت میکنم
یه ذکری بود که الان یادم نیست میگفتن نه بار بخونین تو صورت طرف فوت کنین عزیز میشین.از قبل دیدا ...
خخخخخخخخخخخخ حالا نتیجه داد؟؟