2777
2789
عنوان

قضیه تجاوز خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 31 پست
قران میخونم دعا میخونم اما همش  جلو چشمه در حسرت یه رابطه خوب باهمسرمم دیگه داره ازم متنفر میشه ...

(( حضور قلب در خوندن هم خیلی مهمه ))

علاوه بر روانشناس و روانپزشک ، بیشترین و موثر ترین کمک رو خودت به خودت میکنی

این ذکر هم در گرفتاری معجزه می‌کنه 

یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای الهی بمیرم کثافتو چرا به کسی نگفتی مامانت اینا پشتت نیتسن؟ ایشالا همین امشب بترکه

بگم؟؟؟پشتم باشن؟؟؟حتی تو حاملگیم که شوهرخواهرم منو تا دم‌مزگ برد پشتم نبودن نه خواهرم نه مادرم طلبکارم بودن نمیدونی بخاطر شوک عصبی چه بلایی سرم اومد زود زایمان کردم در به در دکترا بودم 

دیگه شوهرم به خواهرموگفته بود حق نداری به زنم زنگ بزنی تو مشکل خودتو با اونا داری پای زن منو وسط میکشی

الهی بگردم چقدر عذاب کشیدی.ولی دختر خوب انقد فکر نکن بهش.ب خودت بیا به اون بچه فکر کن که یه مادر افسرده نمیخاد ب همسرت که توی تاپیکات دیدم چقد دوست داره و ب فکرته.تو همین دو نفر رو توی زندگیت داری میخای از دستشون بدی!

کاش گاهی نگاهی بکنی مهدی زهرا(س)
بگم؟؟؟پشتم باشن؟؟؟حتی تو حاملگیم که شوهرخواهرم منو تا دم‌مزگ برد پشتم نبودن نه خواهرم نه مادرم طلبکا ...

خب باز خوبه اگر شوهرت پشتت باشه

نمیدونم واقعا چی بگممم

ولی تمها کاری که باید بکنی اینکه خودتو اروم کنی

الهی بگردم چقدر عذاب کشیدی.ولی دختر خوب انقد فکر نکن بهش.ب خودت بیا به اون بچه فکر کن که یه مادر افس ...

خیلی سخته خیلی بخدا دیگه دارم میمیرم با بچه م بد رفتارم با شوهرم اصلا حسی به زندگی ندارم منی که عاشق خونه و زندگبم بودم منی که فراموش کرده بودم خوشحال بودم همسرم فکر میکنه بخاطر بارداری و تماس شوهرخواهرمه میگه به خودت بیا من اون زن قبلیمو میخوام که عاشق زندگی بود بخدا خیلی سخته خواهرم دلم میخواد یکی بغلم کنه از ته دل زار بزنم خدا رو بغل کنم فقط زار بزنم 

ممنونم عزیزم انشالله حضرت فاطمه خودش کمکم کنه 

در این که شکی نیست ☺️

هیچ اتفاقی در این عالم بی حکمت نیست ، این اتفاقات هم حکمتی داره.

مطمئنم فرزندت از وجودت لذت می‌بره چون فوق العاده صبور و خوب هستی.

خیلی سخته خیلی بخدا دیگه دارم میمیرم با بچه م بد رفتارم با شوهرم اصلا حسی به زندگی ندارم منی که عاشق ...

الهی من قربون تو بشم عزیزم .همه این روزا میگذرن .یه کاری برا سرگرم شدن خودت انجام بده مطمین باش وقتی سرت گرم کاری باشه همه تلخی ها یادت میره.حیف اون طفل معصوم نیست که بخاطر ادمای بی ارزش با بچت و شوهرت بد باشی گذشته رو رها کن .چند روز ادای خوب بودن رو دربیار مطمین باش درست میشه 

کاش گاهی نگاهی بکنی مهدی زهرا(س)
در این که شکی نیست ☺️ هیچ اتفاقی در این عالم بی حکمت نیست ، این اتفاقات هم حکمتی داره. مطمئنم فرزن ...

خیلی دارم کم میارم اونا در حقم بد کردن خواهرم پشتمو خالی کردن فحششو من خوردم ولی اوناییکه مقصر بودن خوشحال خوشحال میگردن خواهرم بخاطر حرص دراوردن من میره با کساییکه زجرم دادن خیلی درد میکشم حس میکنم بی کس ترین ادم دنیام

الهی من قربون تو بشم عزیزم .همه این روزا میگذرن .یه کاری برا سرگرم شدن خودت انجام بده مطمین باش وقتی ...

منونم عزیزدلم واسم دعا کن اعا کن خدا توان تحمل این دردا و فراموشیشون رو بهم بده خیلی زجر کشیدم تو زندکیم ولی این بدترین چیزه تو دنیا

عزیزم این شاد بودنشون کوتاه مدته...💐💐💐 اما پاداش این صبوری شما و تحملتون همیشگی...💐

انشالله فقط میخوام خدا به زندگیم نگاه کنه مث همیشه دستمو بگیره رهام نکنه ممنونم عزیزدلم خیلیوبهم دلگرمی دادی