2777
2789
عنوان

قضیه تجاوز خیلی اذیتم میکنه

829 بازدید | 31 پست

خواهرم با پسرخالم بعد از ۷ سال ناراضی بودنوخانواده ها ازدواج کرد خانواده خالم ادمایی دورو تهمت زد به شدت اشغال بودن 

خیلی حرف پشت من زده بودن به ناحق خیلییی خواهرم منو پر کرد که به روشون بیار تو نگو مشکل خودشو داره میخواد اتیششو از من روسن کنه من بچه بودم پرم کرد به دخترخالم پیام دادم که چرا این حرفا روز زدی مگه من بی خانواده م؟به بابام و داداشم بگم ببین چ بلایی سرت بیارن اونم که فیلم بازی کن قهار خودشو زده بود به بیهوشی و زدن که من نگفتم خواهرمم از خدا خواسته هرچی تو دلش بود سرشون خالی کرد با حرفای زشت و زننده به دخترخالم همه همه چیو زیر سر من بدبخت دونستن تاوانشم دادم مامانم واسه همه تعریف کرده بود و خالم به دخترخالم حرف زده بود که چرا پشت دختر طفلیدتهمت زدی 

بعدش داداشش نقشه انتقام کشیده بود هیچوقت یادم نمیره دارم میمیرم که میخوام تعریف کنم به خواهرم گفته بود یه بسته واسم سفارش بده بزار خونتون باشه دقیقا روزی که مامانم رفته بود خونشون میدونست تنهام اومد در خونه من از همه جا بیخبر بسته رو خواستم برم بیارم بهس بدم بزور اومد تو یادم نمیره چقد زجه زدم و گریه کردم بعد اون تهدیدم میکرد خیلی وحشتناک بو د نمیشه تصور کرد الان دارم روز به روز داغون تر میشم هنوزم اثارش توی وجودمه هنورم ول کن زندکیم نییتن تا اینکه ازدواج کردم و باردار شدم به محض شنیدن خواهرم با شوهرش دعواش شده بود شوهرش زنگ زد هرچی لایق خودش بود بارم کرد خیلی شکستم احساس حقارت دارم قطع رابطه کامل کردم ولی یه روز خوش ندارم به بچه م نمیتونم برسم به شوهرم که اصلا از رباطه متنفرم چطور خدا میگذره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کردم بفهمم ولی نفهمیدم دقیق تهمت چی بود پسرخاله تجاوز کرد؟ چند سالت بود؟ چرا به کسی نگفتی؟

۱۹ سالبم بود

تهمت اینکه با پسرا در ارتباطم شماره مو پخش کرده بودن و از اونور پیامای ناجور از طرف من نوشته بودن و به همه نشون داده بودن

۱۹ سالبم بود تهمت اینکه با پسرا در ارتباطم شماره مو پخش کرده بودن و از اونور پیامای ناجور از طرف من ...

تهمت زدن خیلی کار کثیفیه جدا از اون شما کاریم بکنی اونا باید بپوشونن خواهرت چطور رفته با اینا اخه

پس عمل تجاوزی رخ نداده؟خیالم از این بابت راحت باشه؟

بعدشم اونا سر زندکی خودشونن شما اگر اینا رو رها نکنی از زندکیت عقب میفتی 

دیگه نمیکشم دلم میخواد بمیمر فقط من واسه مردن خوبم

خیلی سخته عزیزم 

اما صبور باش و نتیجه رو ببین ، مطمئن باش دعاهات گیراست...🌹

هر روز سوره مبارکه بقره رو داخل خونه پخش کن ، آرامش روحی فوق العاده ای رو بهت منتقل می‌کنه

خیلی سخته عزیزم  اما صبور باش و نتیجه رو ببین ، مطمئن باش دعاهات گیراست...🌹 هر روز سوره مبار ...

قران میخونم دعا میخونم اما همش  جلو چشمه در حسرت یه رابطه خوب باهمسرمم دیگه داره ازم متنفر میشه همش دورس میکنم بهم دست میزنه گریه میکنم