2777
2789

سلام دوستای عزیزم

نگاهم توی تاپیکای پربازدید به تاپیک تیزهوشان خورد 

خواستم چنتا نکته اضافه کنم که البته تجربه شخصی از منه و اصراری ندارم که حتما درسته

دوستان من خودم الان دانشجوی پزشکی ام و تازگی وارد سال ۶ ام پزشکی شدم 

من خودم از همون دبستان هم که بودم خیلی درس خون بودم و درس خوندن رو دوست داشتم و اون زمان تو پایه ما ۸۰ نفر حدودا بودن که از بینشون روی حدود۵_۶نفر ما سرمایه گذاری میکردن و میگفتن شما ها احتمالا تیزهوشان میارید

خلاصه من هم کلاس تیزهوشان میرفتم اخر هفته ها ولی خب من دقیقا همون سال دچار یه سری بحران و اتفاقاتی تو زندگیم شدم (مسائل مربوط به زندگی خودمون) که اصلا کلا فضای درس خوندنم از بین رفت و اوضاع جالب نبود خلاصه 

در نهایت این ماجرا آزمون که دادم قبول نشدم ولی اون چن نفر دیگه قبول شدن برای ازمون

یادمه چقد حس ناراحتی داشتم همون موقع و گریه کردم براش چون خودم ادم استرسی و رقابت طلبی بودم و این که ببینم بقیه رقییام قبول شدن جز من باعث حس سرخوردگی کوتاه مدت شد برام

خلاصه برای راهنمایی یه غیر انتفاعی خوبی رفتم که ازمون ورودیشو قبول شده بودم 

در واقع من ازمون ورودی چنتا مدرسه برتر و خفن رو همه رو قبول شدم ولی ازمون تیزهوشان رو نه 

گذشت تا ازمون ورودی دبیرستان رسید و مامان من همیشههه یادم سال سوم راهنمایی داشت تحقیق میکرد برای پیدا کردن یه مدرسه عالی برام (حقیقتا جز بهترین کاراش برای من بود😍)اون موقع من چون حس کردم برای راهنمایی قبول نشدم میگفتم دبیرستان میخوام برم تیزهوشان 

انگار بخوام خودمو به خودم ثابت کنم 

مامانم هم راستش زیاد دوست نداشت من برم تیزهوشان به خاطر جو رقابتی وحشتناکش 

اون موقع انگار نمیفهمیدم مامانم منو از خودم بهتر میشناسه 

و خب تو تحقیقایی که میکرد زیاد شنیده یود توی تیزهوشان خیلی بچه ها رو تحت فشار میذارن و رقابتی و استرسی میشن و خب این برای کسی که خودش ذاتا ادم استرسی ای بود اصلا نکته مثبتی نیس و روح و روانشو واقعاااا بهم میریزه 

که منم دقیقا همین بودم

خلاصه مامانم اخر سر یه مدرسه غیر انتفاعی خیلی عالی همون موقع برام دید و گفت باشه تو ازمون تیزهوشانتو بده اینم بده حالا تا اومدن جوابا خدا بزرگه 

البته اون مدرسه هم جز مدارس خیلی خوب بود و همون سال ۱ رتبه تک رقمی ریاضی  و ۳ تا دو رقمی تجربی و دوتا دو رقمی زبان داده بود و کلا خیلی سطح علمیش خوب بود و معلماش از طراحای کتابای کمک اموزشی خیلی قوی بودن چنتاشون

ولی من انگار سر لج بودم میگفتم یا تیزهوشان یا هیچ مدرسه ای اما نهایتا با این که دوس نداشتم اون مدرسه رو رفتم ازمون اونجام دادم(اینم بگم این دفعه برای ازمون ورودی نه تیزهوشان نه هیچ مدرسه ای کلا نه کلاس رفتم و نه درس اضافه تر خوندم ؛با اطلاعات قبلیم رفتم)

یادمه انگار جوری بود که جوابای قبولی اون مدرسه زودتر میومد تا جواب تیزهوشان

خلاصه اون مدرسه قبول شدم و رفتم برا مصاحبه 

یادمه اونقد دیگه از جو مدرسه و همه چیش خوشم اومد تو مصاحبه و ازمون و این که چون دوست نزدیکمم که درسش فوق العاده بود اونم میخواست همونجا بمونه منم گفتم همونجا بمونم 

نهایتا این شد که من اصلا حتی جواب تیزهوشان که اون موقع گفتن برید رو سایت نگاه کنید طبق شماره صندلی و کد ملی اینارو اصن چک هم نکردم و برگش گم و گور شد 

انقد که دیگه از اون مدرسه خوشم اومد 

خوبیش این بود اونجا با این که خیلی از لحاظ درسی قوی بود اما بهتون بگم رقابت زننده اصلاااا توش نبود 

ینی من میشنیدم دوستای دیگه میگفتن اره تو مدارس ما بهم نمیگن کدوم کتاب خوبه یا ساعت مطالعه رو قایم میکنن یا اصلا تو درسا کمک هم نمیکنن اینطور نبود ابدااا برای ما و اتفاقا بچه ها اصلا دریغ نمیکردن تو اینجور موارد خداییش و من با این که ذاتا استرسی بودم تو جو مدرسه نمیگم استرسم از بین رفت ولی حداقل بیشتر از قبل نشد 

اخرم که بدون پشت کنکور موندن تونستم رشته معقولی بیارم 

اینم بگم من از دوستانیم که اون موقع از ۵ ام دبستان به بعد تیزهوشان قبول شدن خبر داشتم 

اونا که دوتاشون ۳ سال پشت کنکور بودن و یکی بعدا رفت صنایع غذایی و یکی رفت پزشکی هسته ای

یکی رفت معماری

یک نفر فیزیوتراپی

یک نفر هم رفت رشته هوشبری 

که خب نهایتا شاید رتبه من از اونها بهتر هم بوده هرچند من یادمه یکی دو نفرشون همون موقع به چشمم خیلییییی باهوش بودن و واقعا عالی بودن اما حالا شاید در اثر سال ها رقابت و استرس شدید کاراییشون اومده بود پایین

یه نکته دیگه هم الان اضافه میکنم تو پیام بعدیم  

همیشه موفق باشید

رقابت همیشه هست

ولی من بعنوان یه سمپادی خیلی راضی ام که فرصت دوست شدن و بودن در جمع کسانی رو داشتم که هویتم رو رقم زدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اینارو گفتم که یه موقع به بچه هاتون استرس الکی وارد نکنید برای ورود به جو رقابتی سمی 

مخصوصا اگه خودشون ذاتا یکم استرسی و رقابتی اند 

همون مقدار استرسی که دارن خودشون به اندازع کافی اذیت کنندس 

دیگه نخواید با اضافه کردن یه فشار چندین ساله هم بچگیو ازشون بگیرید هم کاراییشونو پایین بیارید 

من هنوزم مطمئنم چنتا از اون تیزهوشانیا خیلییی از من باهوش تر بودن ولی خب در عمل جواب خیلی کمتری گرفتن که شاید تاثیر فشار های طولانی مدت بوده باشه

اینم بگم منظورم این نیس تیزهوشان بده 

اتفاقا عالیهههه ولی نه برای هر ادم و هر روحیه ای 

و الا اتفاقا توی کلاس ما هم ۶۰ _۷۰ درصد تیزهوشانی بودن 

و معنیش این نیس هرکس رفت تیزهوشان دیگه هیچی نمیشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه موفق باشید رقابت همیشه هست ولی من بعنوان یه سمپادی خیلی راضی ام که فرصت دوست شدن و بودن در ج ...

بعله من در ادامه گفتم تیزهوشان عالیه ولی نه برای هر فردی 

کاملا بستگی به فرد داره 

اتفاقا هم دانشگاهیای ما هم خیلی ها سمپادی هستن و بچه های خوبی هم هستن💗😍

برای کیا خوبه؟ من شوهرم تیزهوشانیه خیلی راضیه همیشه میگه بچه هامونم باید برن تیزهوشان

به نظرم برای کسی خوبه که روحیات پایدار تری داره 

یعنی خودش آدم استرسی ای نیس 

و شاید روحیات و خلق ازادی داره 

چون بالاخره خواه ناخواه جوی که یکم رقابت و استرسش بالاس به شماهم منتقل میشه 

حالا اگه خودتون از قبل همینطوری استرسی باشید تشدیدش کارو خراب میکنه ولی اگه میدونین که بچه هاتون اصلا اینجور نیستن براشون شاید خوب باشه 

ینی یه مقدار استرس کنترل شده هم اگه وارد زندگیشون بشه اونقد براشون اذیت کننده نباشه

نمیدونم چرا بعصی که میرن  تیزهوشان انقدر ازش تعریف میکنن که وای انگار دیگه خاص ترین امتیازش نصیبشون  شده هر کی هم‌نتونست بره انقدر میکوبه و میاره پایین که فلانه و چنانه که نگم براتون 

بخدا مدارس سمپاد هم یه نوع  مدرسه هست مثل بقیه مدارس 

مثل بقیه ی چیزهای تو این دنیا که بد و خوب داره 

سمپاد هم  بدی های خودشو داره خوبی های خودشم داره 

گاهی یه چیزهایی از سمپاد تعریف میکنن ادم دو متر شاخ در میاره 

بعله من در ادامه گفتم تیزهوشان عالیه ولی نه برای هر فردی  کاملا بستگی به فرد داره  اتفاق ...

سلام خوبین میشه درباره سمپاد هم توصیح بدین

واینکه مدرسه ای که رفتین وابسته کانون قلمچی بود یا چی 

پسرم کلاس پنجم رو ۲ روز دیگه تموم می کنه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم درسش خیلی خوبه  ولی استرسی هم هست.....

خواهشا کمکم کنید.....

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
سلام خوبین میشه درباره سمپاد هم توصیح بدین واینکه مدرسه ای که رفتین وابسته کانون قلمچی بود یا چی ...

سلام ببخشید من سایتو چک نکردم تا امروز

مدرسه من داخل تهران بود و غیر انتفاعی و وابسته به قلمچی و اینا نبود

داخل تهران مدارس پسرونه غیرانتفاعی مشابه مدرسه ای که من رفتم مثل مدارس نیکان ،احسان،....هست 

تعریفشونم زیاد شنیدم و چندتا از برادرای دوستام اونجا بودن و این که جو های واقعا سالم داره همراع سطح علمی بالا و امکاناتشونم خوبه البته شهریه هاشون یه مقدار بیشترع

سلام ببخشید من سایتو چک نکردم تا امروز مدرسه من داخل تهران بود و غیر انتفاعی و وابسته به قلمچی و ای ...

خیلی ممنون گل🌹

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
سلام ببخشید من سایتو چک نکردم تا امروزمدرسه من داخل تهران بود و غیر انتفاعی و وابسته به قلمچی و اینا ...

سلام عزیزم میشه بفرمایید در کدوم مدرسه درس خوندید

دختر منم نمونه دولتی قبول شده ولی خیلی ناراحته که چرا فرزانگان قبول نشده

الان مرددیم که نمونه دولتی بره یا غیرانتفاعی خوب در تهران

فکر میکنم به صورت قالبی برای پسرا جای بهتری هست دخترا حساس ترن مستعد استرسن

بهتره نظرتو پس بگیریییییییییییییییییییی ، من دختر سمپادی ام عاشق مدرسم و هییییییییییییییچ جو رقابتی وجود ن دا ره

دانش آموز من میره مدرسه سمپاد و خیلی راضیه چون واقعا هدفمند با بچه‌ها کار میکنن اگر بچه‌ای باشه که درس خوندن دوست داشته باشه اصلا اذیت نمیشه من که دانش آموزمو فرستادم کلاس برای تیزهوشان پیش استاد حبیبی آموزشگاه فراهوش به نظرم بهترین تصمیمی بود که گرفتم با اینکه همه میگفتن تیزهوشان سخته و‌بچه‌ها اذیت میشن

@70katiiiiii   بیادخترخوب چراقفل میکنی  تایپکت بازکن برات عکس رسید ثبت نام میذارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید