2777
2789
عنوان

دوست ندارم شوهرم تنهایی میره خونه مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 68 پست
اهمیت ندم بوتر میشه  یه مدت اهمیت ندادم هرروز می.خواست بره

اول اینکه تو حاملگی حساسترین بعد سرگرم بچه میشی بهتر میشه

ولی درکل بستگی داره اگر در حد نیم ساعته اشکال نداره ولی اگه غذاشم اونجا میخوره بده... 

من همسرم ناهارش می‌خورد میومد خونه، من حامله باید منتظر میموندم بعد ناراحت شدم چندبار دعواش کردم گفتم بدون من چجوری از گلوت پایین میره حتی به مامانش گفتم من زحمت میکشم ناهار میپزم منتظر میمونم اونوقت آقا غذامیخوره میاد، پس چرا زن واسش گرفتین، دیگه اگه غذا داشتن همراهش میکردن می‌آورد خونه با هم میخوردیم😂😂😂

دیگه بعد بچه دار شدن چون شاغل بودم بچم میذارم خونه مادرشوهر، ظهر که میرم بچم بردارم گاهی ناهارم میخوریم اونجا😂😂😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول اینکه تو حاملگی حساسترین بعد سرگرم بچه میشی بهتر میشه ولی درکل بستگی داره اگر در حد نیم ساعته ا ...

چقدر خوب واقعا

من توقع دارم درکم کنه بدونه که تو حاملگی نباید اذیتم کنه

اما هیج فهمی نسبت به این مسئله نداره

همین الان بهش گفتم بچه‌ت برات مهمه؟ چرا انقدر اذیتم می‌کنی؟ برداشته میگه چه ربطی به بچه داره! بذار بدنیا بیاد بعد این حرفا رو بزن

فکر می‌کردم حامله بشم بیشتر عاشقم میشه

واقعا جوابه؟ همین امشبم مارو دعوت کرده خونه‌شون پیش اونا نمی‌خوام بدرفتاری کنم اما بیام خونه باید ...

نذارید همسرتون بهفمه با خانوادش بدین هرچی حساس ترش کنی نتیجه ی عکس داره مردا مجردی اصن خانوادشونو حساب نمیکنن متاهلی مذارن رو چشماشون شما سرخودتو گرم کن بابت این موضوع هیییییچی نگو دیگ ببین خودش خوب میشه

نذارید همسرتون بهفمه با خانوادش بدین هرچی حساس ترش کنی نتیجه ی عکس داره مردا مجردی اصن خانوادشونو حس ...

دقیقااا

تو دوران عقد همه‌ش خونه‌ی بابای من بود اصلا نمی‌رفت خونه‌ی مامانش اما الان اینجور🤦🏻‍♀️

دقیقااا تو دوران عقد همه‌ش خونه‌ی بابای من بود اصلا نمی‌رفت خونه‌ی مامانش اما الان اینجور🤦🏻‍♀️

چارش اینه سرتو گرم کنی اصلا گیر ندی خودتو ناراحتم نگیری با صبوری مطمین باش بهتر میشه 

آره مثلا همین دیشب کلی گفتیم و خندیدیم باز امروز که رفت اونجا اومد خونه منتظر بهونه بود که دعوا راه ...

ازین لحاظ حق داری پس

فقط اینو بدون با دعوا و قهر هیچی درست نمیشه

مردا بیشترین حرف شنوی رو وقتی دارن که حالشون خوبه وسرحالن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اولویت هرآدمی اول خونوادس بعدزن وشوهرشه هیچکی واسه آدم مادرنمیشه امااونی ک پره مردوزنه 

این دیگ چ حرفی بود واقعا دوسداری همسرت بهت همینارو بگه بر خلاف کل قانونای همسرداریو روانشناسی یچیزی گفتیا بعد ازدواج اولویت همسر چه زن چ مرد 

چقدر خوب واقعا من توقع دارم درکم کنه بدونه که تو حاملگی نباید اذیتم کنه اما هیج فهمی نسبت به این م ...

مردا اصلا درک ندارن البته اکثریتشون

بعضیا تو حاملگی خیلی توجه میکنن بعضیا سرد میشن مثل افسردگی ما زنها مخصوصا اگه روابط زناشویی تحت تأثیر این بارداری قرار بگیره. 

من تو بارداری خیلی کمک می‌کرد ولی با زبونشم خیلی اذیت می‌کرد همش گریه میکردم، ولی حساس تر هم بودم بعدش مادر میشی قوی میشی... زبونتم دراز میشه😂😂😂 نگران نباش... شرایط دائم تغییر میکنه

در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه

من شوهرم هر روز بعد کار میره خونه مامانش ولی اگه من هفته ای دوبار برم به بابام سر بزنم اونم بعد کار در حد نیم ساعت بهم گیر میده

بعدم جواب میده من رئیس خانواده هستم می تونم تو زن منی بهت اجازه نمیدم😤😤😤😤

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خب گاهی! نه که همیشه

دیگه بالاتر از این که هرروز بره روزی یه ساعت؟اشکال نداره

بابا من و عموهام همین طوری ان...

والا مشکلی ندارن تو زندگیشون...

الان دیدم باردار هستین😍

منم باردارم اتفاقا🥰

تازه ازدواج کردیم...

اوایل بارداری که تو خونه تنها میشدم خیلی سختم بود و بنده خدا شوهرم با این که کار خاصی نمی‌کرد همش فکر میکردم نسبت به من بی توجه هست،چرا درکم نمیکنه چرا بیشتر از قبل اولویتش نیستم و غیره..اینا همش بخاطر بارداری هست...آدم خیلی حساس میشه...حق میدم بهتون...ولی اون بنده خدا ها قصد بدی ندارن...

هروقت تو خونه تنها بودم همش گریه ام میومد و بلند بلند گریه میکردم حتی نسبت به همسرم دلسرد شده بودم...خیلی افسردگی شدیدی داشت دامن گیرم میشد...

دیگه خدا کمکم کرد و یه یاعلی گفتم و حرف دلمو به همسرم گفتم و خیلی بهتر شد اوضاع الحمدلله...

همین فقط از احساساتم بهش گفتم و اینکه انتظاراتم چیا هست با زبون محبت...هر مردی یه روش خاصی هست که باید باهاش درد و دل کنن...به اصطلاح قدیمیا رگ خوابی دارن..

الهی موفق باشین و در پناه حق...

الهی همه نی نی ها سالم و صالح به دنیا بیان...و بارداری خوبی رو داشته باشیم

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
خب میدونی فکر میکنم چون اولشه هنوز  بعضی مردا اینطورین همسر منم انگار متوجه نبود تا ۷شب سرکار ...

متاسفانه درسته اقایون اصلااا سیاست ندارن یا اینورن با اونور طول میکشه تا تعادل رو یادبگیرن