2777
2789
عنوان

دوست ندارم شوهرم تنهایی میره خونه مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 68 پست
منم میره خونه باباش تنهایی نه میگم چرا میری نه میگم منم ببر !!!گاهیییییی میگم مارم ببر یه سر بزنیم م ...

می‌دونی

مشکلم اینجاست که وقتی خواهرش هست بیشتر میره

خواهرشم همیشه میگه داداشم منو دوست داره تو رو دوست نداره

من با این حرفا کلی اشکم درمیاد

اهمیت ندم بوتر میشه  یه مدت اهمیت ندادم هرروز می.خواست بره

عزی م تو یه ساختمونیم؟ 

من خودم تو یه ساختمون هستم با مادر شوهرم و همسرم دوست داره با من بره سر بزنه و اینکه با یه شب در میون میریم البته من خیلی بدم نمیاد و شما هم اگه بدت نمیاد باهاش برو و سعی کن براش کار جور کنی که مشغول اون کار شه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۹ماه خیرسرم حامله هم هستم اما دریغ از یک ذره توجه و محبت

خب میدونی فکر میکنم چون اولشه هنوز 

بعضی مردا اینطورین همسر منم انگار متوجه نبود تا ۷شب سرکار بود سریع میومد خونه چایی میخورد بدو میرفت خونه مامانش تا ۱۱ شب میومد شام میخورد میخوابید صبح زود هم سرکار یه دوره اینقدر تنها بودم فکر میکردم داره حرف زدن یادم میره و واکنش درست نداشتم قضیه بدتر شد و چندسال طول کشید فکر میکرد من از خانوادش بدم میاد و گارد دارم بهشون

کلا یه عده از اقایون طرز رفتار با خانوم رو بلد نیستن از زندگی مشترک چیزی نمیدونن 

مثلا من خودم خیلی کتاب میخوندم درموردش  و درباره تفاوت بین زن و مرد ولی اون فکر فقط شکمش بود و یه چیز دیگه 

و دیگه به هیچچچچی فکر نمیکرد

،،
آخه خیلی زود به زود میره از این‌همه وابستگی بدم میاد

وابستگی نیست بابا

بعدش شما هم گاهی تنهایی برو خونه مامانت...ببین چقدر خوبه...

گاهی هم که همسرتون که داره میره دیدن مامانش بگو منم میام دلم براشون تنگ شده...

گاهی نیازه تنهایی بره آدم گاهی نیازه با همسرش بره....چه خونه مامان خود آدم چه خونه مامان همسر...

حیفه زندگی با این فکر و خیال برای خودت سختش نکن...

منم اوایل خیلی سختم بود همسرم تنهایی جایی بره یا من تنهایی برم جایی چون خیلی وابسته هستم ولی الان میبینم گاهی نیازه و حتی زن و شوهر رو نسبت بهم وابسته تر و دلگرم تر میکنه...

من هروقت تنهایی میرم جایی که همسرم نمیاد...براش یه چیزی میارم از مهمونی..یا تعریف میکنم چیکارا کردیم...

اونم گاهی نیاز داره با خانوادش تنها باشه یا با دوستاش...و همینطوره

اشکال نداره...

ازدواج نکردیم که همدیگرو کنترل کنیم یا محدود کنیم

تو همه چیز اعتدال خوبه

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
بشدت از این حرف متنفرم و اصلا قبولش ندارم

عزیزم چ متنفر باشی چ نه ی حقیقته شمانمیتونی کسیوازخونوادش ومادرش جداکنی فکرشوبکن خودت یه روزمادرشوهربشی عروست باهات ی همچین کاری کنه چ  حالی میشی!

Dunyada olumden baskasi yalan
می‌دونی مشکلم اینجاست که وقتی خواهرش هست بیشتر میره خواهرشم همیشه میگه داداشم منو دوست داره تو رو ...

این خواهر فقط میخواد اشکت دربیاد پس بنظرم سگ محلی بهترین کاره 

هروقت گفت منو بیشتر دوست داره بگو من عقده محبت ندارم بذار کمبودای تو جبران شه با توجه شوهرم بهت!

وابستگی نیست بابا بعدش شما هم گاهی تنهایی برو خونه مامانت...ببین چقدر خوبه... گاهی هم که همسرتون ک ...

خب ببین

میگی اعتدال

اعتدال یعنی یه روز درمیون بره خونه مامانش؟

حداقل هفته‌ای یک بار هفته‌ای دوبار 

[QUOTE=330927415]نه گلم ندارم نگفتم بذاره کنار گفتم به حرف منم گوش بده بخدا یه روز درمیون میره دیدنش از این‌همه وا ...[/QUOTE

این رفتوآمدا تاثیر بدی تو زندگیت گذاشته؟

اگه نه،که خواستت کاملا بی منطق و خودخواهانست واگه آره،تنها راهش حرف زدن و متقاعد کردن شوهرته

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

[QUOTE=330927415]نه گلم ندارم نگفتم بذاره کنار گفتم به حرف منم گوش بده بخدا یه روز درمیون میره دیدنش ...

آره مثلا همین دیشب کلی گفتیم و خندیدیم باز امروز که رفت اونجا اومد خونه منتظر بهونه بود که دعوا راه بندازه