2777
2789
عنوان

یه ماه نشده زایمان کردم افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
ممنون عزیزم کی میشه بچه از شب تا صبح بخابه و هی بیدار نشه؟چه‌ ماهیه؟

دختر من تازه بعد دوسال خوابش قشنگ منظم شده ینی تا صبح ی ضرب میخابه ک دومیو چن روز دیگ نیارم ردز از نو ردزی ازنو😑

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزای روشن خداخافظ من ک افسرده شدم. سعی کن الانو سیرسیر بخابی🥲

سلام مادرشدنت مبارک😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 نه نگو خداحافظ من باتموم وجود خستگیت وبی کسیت رو درک میکنم هرحالی داری رو همین چندماه پیش تجربه کردم بندبند انگشتام دردمیکرد درحدی که میگفتم رماتیسم گرفتم...بااینکه همسرمم خیلی خیلی کمک میکرد.از دوماه به بعدکمی راحت میشی...۴ماه بیشترمیشه راحتیت...الان پسرم ۵ماه و۱۷روزشه از اون موقع راحت ترشدم،همه ی این حسات طبیعیه وموندگارنیست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پس خدا به داد من برسه چندماه دیگه ازالان غصه ام گرفته همین الانم توبارداری هفته به هفته موهامو شونه ...

منم از تهوع دارم میمیرم 😢

حالا من یه دختر ۷ ساله دارم انگار همه اون شب نخوابیدنا و سختیاش یادم رفت🤕🫤

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
بزور روزها نزار بخابه .که شب بخابه  

همه چیز را امتحان کردن یکی دو روز خوب میشه باز از روز بعد همین آش و همین کاسه

روز را نمی خوابونمش که شب بخوابه ساعت ۱۲ شب بیهوش میشه از خستگی ساعت ۳ صبح خوابش تموم میشه تا ساعت ۷ صبح بیدار میمونه