2777
2789

طبیعی هستی 

آدم وقتی می‌دونه طبیعیه و خیلیا همین وضعیت رو تجربه کردن و گذروندن احساس بهتری پیدا می‌کنه تا فکر کنه فقط خودشه که اینطوریه

میگذره عزیزم 

از همسرت کمک بیشتری بگیر یه کم بیشتر بتونی بخوابی روحیه ت بالا میاد 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

دقیقا منم بعضی اوقات گریم میگیره همش مشغولم ولی بازم انگار هیچ کاری نکردم اصلا نمیتونم مدیریت کنم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکه 

بعد چند وقت عادی میشه منم قبل بارداری خونم همیشه برق میزد همسرم همیشه میگفت بسکه همه جارو میشوری آخر سر دیوارهاسابیده میشه😂

ولی بعد بارداری بسکه درد داشتم واستراحت بودم همش و بعد زایمان انگار تو خونم بمب منفجر شده الان دخترم یازده ماهشه و هنوز خونه تکونی که هیچ حتی دورمم نمیتونم جمع کنم بس که این بچه فضول و شیطونه یک لحظه ولش کنم کل خونه را برام نابود میکنه یا خودشو ناقص میکنه طفلکی همسرم هر چند وقت ، وقتی که میرم خونه مامانم میگه یک شب بمون بعد که میام میبینم خونه را کلا تمیز کرده و شسته ولی به هفته نرسیده میشه عین اولش 

عزیزم مبارکه  بعد چند وقت عادی میشه منم قبل بارداری خونم همیشه برق میزد همسرم همیشه میگفت بسکه ...

ممنون عزیزم

کی میشه بچه از شب تا صبح بخابه و هی بیدار نشه؟چه‌ ماهیه؟

ممنون عزیزم کی میشه بچه از شب تا صبح بخابه و هی بیدار نشه؟چه‌ ماهیه؟

عزیزم خدا حفظش کنه،نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی بچه یک سال و نیمشه هنوز شبا سه چهار بار از خواب بیدار میشه،دیگه فکر اینکه شب تا صبح راحت بخوابی رو از سرت بیرون کن😊

از چهل روز به بعد دیگه مفهوم روز و شب رو باید براش جا بندازی 

تا شش ماهگی شیر شب میخواد از شیش ماهگی دیگه میتونی از شیر شب بگیری بچه رو فقط به هیچی برای خوابیدن وابسته ش نکن 

یعنی روی پا نخوابون به راه رفتن برای خوابیدن عادتش نده زیر سینه نخوابون قشنگ شیرش بده شیرش که تموم شد بلندش کن یه کم سر و صدا کن قربون صدقه برو بعد بذارش سر جاش واسش وایت نویز بذار خوابش ببره وایت نویز می‌تونه قرآن باشه می‌تونه صدای اب باشه صدای رحم باشه یه صدای کوچیکی باشه بزن پشتش بخوابه حتی گریه هم کرد به عادت غلط برنگرد الان خیلی زود میتونی تغییر عادت بدی اگر روی پا میخوابوندی و از این دست کارای اشتباه راحت میتونی حذفشون کنی بذاری دیر تر دیگه کارت ساخته ست 

اگر کولیک داره طی روز دو ساعت تماس پوست با پوست برقرار کنی باهاش و پاهاشو توی شکمش جمع کنی خیلی آروم میشه خودت هم آروم باش که بهش آرامش بدی 

پیج اسلیپ مامی اسلیپ رو ببین کلا در مورد خواب بچه آموزش ببین میفهمی تنظیم خواب بچه سخت نیست اونایی که آموزش نمیبینن محکومن به بیداری های شبانه برو آموزش ببین فقط 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه من یکسالشه و هنوز تا صبح بیداره 🥴 

تا ۴ ماهگی میانگین خوابم تو شبانه روز نهایت ۲ ساعت بود گاها دو سه روز میشد که حتی یک ساعتم نمیشد بخوابم از ۵ ماهگی یواش یواش خوابش بهتر شد از ۸ ماهگی خیلی خوب میخوابه اما بد موقع میخوابه بعد از اذان صبح میخوابه 

پس خدا به داد من برسه چندماه دیگه ازالان غصه ام گرفته همین الانم توبارداری هفته به هفته موهامو شونه ...

روزای روشن خداخافظ من ک افسرده شدم. سعی کن الانو سیرسیر بخابی🥲