2777
2789
عنوان

دادن پلارژین بزرگسال به نوزاد ۵ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 25 پست
عززززیزم میگم نمیدووووونستتتتتم که برای اینا جددددا دارن وگرنه مگه بیمارررررم جون بچمو به خطرررر بند ...

عزیزم حرص نخور واسه اینکه مطمعن شی زنگ بزن همین الان از ذورژانس بپرس چیزی نمیشی ولی بپرس خیالت راحت شه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیفهمم چرا یه سریا میان چرت و پرت تحویل مادری ک نگرانه میدن بخدا مادری کردن صبر ایوب اعصاب فولادی م ...

وای من دارم از غصه میمیرم به خدااا بالاسر بچم نشستم فقط چیزی نشه خدا منو بکشه ایشالا

عزیزم حرص نخور واسه اینکه مطمعن شی زنگ بزن همین الان از ذورژانس بپرس چیزی نمیشی ولی بپرس خیالت راحت ...

شوهرم میگه وقتی بچه خوبه راحت میخوابه شیرشو خورده بازیشو کرده دیگه نگران چی هستی😔به نظرم بدترین کاره دنیا مادر بودنه یعنی تمام زندگیم شده غصه خوردن برای بچه

شوهرم میگه وقتی بچه خوبه راحت میخوابه شیرشو خورده بازیشو کرده دیگه نگران چی هستی😔به نظرم بدترین کار ...

سلام گلم کوچولوت چطوره؟؟حق داری من خودم دوتا پشت هم دارم یعنی تواین ۴سال پیررررررر شدم

سلام گلم کوچولوت چطوره؟؟حق داری من خودم دوتا پشت هم دارم یعنی تواین ۴سال پیررررررر شدم

سلام فداتشم خداروشکر  اتفاقی نیوفتاد.والا هرروز با این فسقلیا یه چالش داریم.الانم ۲شبه راس ساعت۱۰ گریه میکنه تا۲شب فقط میگه راه ببر منوووو اصلا نخوابون.ساعت۲و نیم گذاشتمش رو تخت اروم که بیدار نشه همونطوری چشماش نیمه بازه داره میچرخه😐این چه مدل خوابه خببب

یعنی خدایی سر یه چیزایی حرص میخورما مثلا شکمش ۱۰روز یه بار کار میکنه اخه سر پی پی اینم من باید غصه بخورم😔کلی دکتر بردم میگن شیاف بزن یا لاکسی ژل بده یکی میگه وقتی به خودش نمیپیچه و زور نمیزنه پس مشکلی نیست نمیدونم والا غصه کدومو بخورم

یعنی خدایی سر یه چیزایی حرص میخورما مثلا شکمش ۱۰روز یه بار کار میکنه اخه سر پی پی اینم من باید غصه ب ...

سلام عزیزجان میدونم با پوست و استخونم حس میکنم چی میکشی،فقط شیاف زیاد نزن عادت میشه براش شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده مقعدشو چرب کن غصه نخور خودت چیزتی خوب بخور بچه ی منم تو ۴ماهگی چن وقتی اینجوری شد درس میشه 

سلام عزیزجان میدونم با پوست و استخونم حس میکنم چی میکشی،فقط شیاف زیاد نزن عادت میشه براش شکمشو با رو ...

خدا فقط به مادرا پوست کلفتتتت بده اخرم بخدا هیچکس قدر نمیدونه.شیاف نمیزنم تو سوپش روغن زیتون میریزم راستش دور نافشو میمالم هیچ تاثیری نداره با سرنگ چندباری تو مقعدش هم چند قطره ریختم اما بازم نشد خیلی ناداحتم براش بچم به جا میره اینقد خجالت میکشم همش بوی بد میده😬چون پی پی نمیکنه خرابکاریش بوی وحشتناک میده همش دلم میسوزه میگم بچم آبروش میره