دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم حرص نخور واسه اینکه مطمعن شی زنگ بزن همین الان از ذورژانس بپرس چیزی نمیشی ولی بپرس خیالت راحت ...
شوهرم میگه وقتی بچه خوبه راحت میخوابه شیرشو خورده بازیشو کرده دیگه نگران چی هستی😔به نظرم بدترین کاره دنیا مادر بودنه یعنی تمام زندگیم شده غصه خوردن برای بچه
سلام گلم کوچولوت چطوره؟؟حق داری من خودم دوتا پشت هم دارم یعنی تواین ۴سال پیررررررر شدم
یعنی خدایی سر یه چیزایی حرص میخورما مثلا شکمش ۱۰روز یه بار کار میکنه اخه سر پی پی اینم من باید غصه بخورم😔کلی دکتر بردم میگن شیاف بزن یا لاکسی ژل بده یکی میگه وقتی به خودش نمیپیچه و زور نمیزنه پس مشکلی نیست نمیدونم والا غصه کدومو بخورم
سلام عزیزجان میدونم با پوست و استخونم حس میکنم چی میکشی،فقط شیاف زیاد نزن عادت میشه براش شکمشو با رو ...
خدا فقط به مادرا پوست کلفتتتت بده اخرم بخدا هیچکس قدر نمیدونه.شیاف نمیزنم تو سوپش روغن زیتون میریزم راستش دور نافشو میمالم هیچ تاثیری نداره با سرنگ چندباری تو مقعدش هم چند قطره ریختم اما بازم نشد خیلی ناداحتم براش بچم به جا میره اینقد خجالت میکشم همش بوی بد میده😬چون پی پی نمیکنه خرابکاریش بوی وحشتناک میده همش دلم میسوزه میگم بچم آبروش میره