2777
2789

شلوغ و ظرفا نشسته بود اکثرا بیشتر سعی میکردم با بچم بازی کنم

ولی چند وقته ک میحوام ب ظرفا و خونم برسم (مامانم ابرو مو برد این چ خونه ایه

دیگه اصلا وقت نمیکنم ب بچم برسم اون بنده خدا هم همش سرش تو گوشیه

شما چی میکنیو با کار خونه و بچه؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه ریزی

از صب تا شب جون میکنم چ برنامه ریزی اخه_؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

عزیزم بچه دوساله که قشنگ میشه به کارها رسید . من دخترم از ۶ ماهگی ک چهار دست و پا رفت به همه کارم میرسیدم بازی هم میکردیم 

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه     😍🤝                                تاریخ شروع رژیم ۲۷ .۱۱.  وزن اولیه ۸۸.۸۰ ۱۲.۱۶.وزن ۸۳.۴۰۰            وزن هدف ۶۰               

شبا ب موقع بخواب و صب زود بیدار شو .صب تا ظهر خیلیه میتونی کل کاراتو بکنی بعدازظهرا با بچت یه چرت بزن بعدم وقتت بزار برا بچه.اگه شوهرت شبا خونست هم میتونه با بچه بازی کنه شما کارات انجام بدی

اگر واقعا مدام با بچه بازی میکنی و کارات میمونه حرفا رو ول کن به آینده و روحیه ای که برای بچه ات میسازی فکر کن 

ولی اگر واقعا همش هم با بچه نیستی و کار میمونه سعی کن برنامه ریزی کنی 

دخترم همه زندگیمه