سلام کاربران عزیز
قرار بود امروز سایت رو با ورژن جدید خدمت شما ارائه بدیم که متاسفانه با مشکلاتی پیرامون آن مواجه شدیم. به همین علت مجبور شدیم سایت را موقتا با نسخه قدیمی بالا بیاریم و بچه های فنی دارند روی این موضوع کار می کنند و امیدوارم که بزودی برطرف بشه
به هرحال از مشکلی پیش اومد عذرخواهی میکنیم و منتظر خبر از طرف بچه های فنی هستم
یکی از امکانات جدید نقل قول هست که اصلا خوب نیست و تو تمام سایتهایی که نقل قول استفاده میشه.......صفحات طولانی ..پستها تکراری و ظاهر سایت به هم ریخته هست.. نی نی سایت واقعا به خاطر نداشتن این امکان ظاهر خوب و گرمی داشت
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی کند برای تایپ کردن و هر نظری کل صفحه رو میگیره و وقتی همینطور که میای پایین عکس ها هی میپرن و حواس آدمو پرت میکنه
قبلی خیلی بهتر بود
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
خیلی کند برای تایپ کردن و هر نظری کل صفحه رو میگیره و وقتی همینطور که میای پایین عکس ها هی میپرن و حواس آدمو پرت میکنه
قبلی خیلی بهتر بود
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
قبلی خیلی بهتر بود