2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شکوفه بهارآنلاین پست ها : 11308 عضویت:1391/6/27 0 امکان ریپلای کردن رو هم اضافه کنید لطفا -------------------- این امکان رو گذاشتیم
دیـبـی:) پست ها : 29727 عضویت:1392/2/7 0 کی ممکنه دوباره سایت قطع بشه ما افسرده بشیم بی خانمان بشیم؟ ------------------------ فعلا مشخص نیست اطلاع میدم بهتون
کلمه ش ا ر ژ رو بعنوان عبارت نامناسب میگیره سایت چرا؟
صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
سایه کلمه ش ا ر ژ رو بعنوان عبارت نامناسب میگیره سایت چرا؟ _______________________________________ از این کلمه در پستهای تبلیغاتی غیر مجاز بینهایت استفاده شده به همین علت برای جلوگیری از ادامه تبلیغات این کلمه رو فیلتر کردند

تاپیکایی ک جزوعلاقمندیهامون بوده چرا پیدا نمیکنم هر چی میگردم

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

منم کلا گیجم نمیدونم   

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
2810