2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

سلام و درود
 من تازه عضو شدم و با مشکلی روبرو هستم در یک تاپیکی خواستم لینکی از سایتی قرار بدم که والدین بتونند برن و مطلب رو بخونند اما به من پیغام خطا داده که کلمه ی اسم سایت بود مجاز نمی باشد.
و باز خواستم به پست دیگر عزیزان پاسخی بدم باز به من پیغام خطا داد و گفت که کلمه ی فلان مجاز نیست. در صورتی بود که من می خواستم به پست پاسخ بدم و از هیچ کلمه ی اضافه ایی از سایت استفاده نکردم.
کاربری قبلی من هم باز نمیشه ، و مجبور شدم دوباره یکی بسازم.
لطفا بررسی بفرمایید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم تهرانی عزیز

من زیاد اهل شکایت نیستم و این مدت همش صبر کردم تا شاید بلاخره مشکلات 

رفع بشه اما متاسفانه مشکلات رفع که 

نمیشه هیچ روزبروز بدتر و بیشتر هم 

میشه و واقعا کلافه کننده شده 

از دیروز مشکل جدیدی بوجود اومده 

که ظاهرا کلمه تشخیص داده نمیشه 

و به انتهای خط که میرسه نصف کلمه خط بالا میمونه نصفش میره خط بعد 

دیگه اینکه پستم رو ویرایش کردم

پیام داده کلمه فال مجاز نیست و ارسال نمیکنه در حالیکه اصلا چنین کلمه ای در پستم نبود 

واقعا انقدر کار سختیه درست کردن اشکالات سایت ؟؟؟؟؟

فکر کنم بجای اینکه اینهمه درخواست 

کنیم که 

اشکالات رو رفع کنید باید التماس کنیم ازینبدتر و خرابترش نکنید 

حتی تایپ کردن سخت شده یکباره میپره بالای صفحه 

بروز رسانی میزنیم از صفحه مثلا10 میپره 12 

و هزاران مشکل دیگه 

اینقدر زمان میبره درست کردنش 

نخواستیم برگردونین سایت قبلیمونو

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

چرا هرروز ی جای سایتو خراب میکنید؟!

این چ وضعشه ک ی کلمه مینویسیم نصفش خط اوله نصفش خط بعدی؟!!!!!!!!!!

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

من می خواستم در مورد مراکز اختلال یادگیری پست بزارم و از یه سایتی لیستی از مراکز رو اینجا بزارم به من میگه کلمه ی سایتتون مجاز نیست آدرس سایت رو ایراد می گیره ، بعد اینکه پستی رو چرا نمی تونیم حذف یا ادیت کنیم؟ کاربری قبلیمون هم کار نمی کنه. 

من خواهش میکنم این قابلیت را مثل ورژن قبلی برقرار کنید که در داخل هر زیر بخش ( مثلا داخل زیر بخش درددل)، هر تاپیکی که به تازگی توش پستی گذاشته شده بالا بیاد!

اینجوری بسیار یاز تاپیکهایی که قبلا ایجاد شده اند برای همیشه غرق میشن و ممکنه مخاطبان قدیمی نتونن پیداش کنند. در صفحات قبلی هم در این مورد پست گذاشته بودم. اما شاهد حرفم همین چند روز پیش اتفاق افتاد. دوست عزیزی به نام شادو تاپیک جداگانه ای زده بود برای یافتن من! گفته بود نمیتونم تاپیکت رو پیدا کنم. چون بر اساس تاریخ تاسیس تاپیک اون تاپیک الان به صفحات خیلی دور رفته...

من شکر خدا اون تاپیک رو دیدم و لینک تاپیکمون که همه دور هم بودیم رو براش گذاشتم. مراجعات به تاپیک من خیلی کم شده. همه ی تاپیکها که مثل تاپیکهای سوال و یا مثلا تاپیکهای انتخاباتی موقتی و برهه ای نیستند که! برخی مثل تاپیک من یک دور همی ملایم با دوستان همفکر بود.

تقاضا می کنم لااقل اون امکان قبلی رو برگردونید.

که با گشتن توی یکی دو صفحه ی اولِ هر زیر بخش، بشه تاپیکهایی که جدیدا توش پست گذاشته شده رو دید...

دیگه نمیدونم ضرورت این امکان رو به چه زبونی باید بگم!!!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

باگوشی ومرورگرکروم میام چرانمیشه بنویسم

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

فاصله که میذارم جملات وکلمات همه به هم میچسبن

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بابدبختی فقط یه جمله کوتاه میتونم بنویسم 

2810