2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

منم نمیتونم لیست تاپیکها وکلوپ های مورد علاقه ام ر پیدا کنم .لطفا کمک کنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ههر کاری کردم نتونستم وارد کاربری قبلی بشم کاربری قبلیم مامان علیسان بود

ای بابا........ما همچنان منتظربرگشت ورژن قبلی هستیم  .                                       کاربری قبلیمو نتونستم دیگه وارد شم

خانم تهرانی عزیز

این گزینه حذف تاپیک رو سریعا برگردونیدآخه قفل کردن به چه دردی می خوره؟

تصور کنید من یه سوال زنانگی یا مشکلی دارم و تاپیک میزنم و جوابشو میگیرم بعد گرفتن جواب دیگه دوست ندارم تاپیکم و مشکلی کهمطرح کردم باشه

مخصوصا که الان بسیاری از اعضا فامیلمون هم عضو سایت هستن آدم دوست داره به عنوان ناشناس مشکلش رو مطرح کنه و بعدش هم تموم بشه دیگه

خانم‌تهرانی که اصلا جواب هیچکدوم از کاربرهارو نمیدید،لطفا بگین که آیا این تغییر و تحولاتی که اصلا به درد بخور و ثمربخش نبوده ارزش اینهمه پایین اومدن آمار تعداد بازدیدکنندگان سایت رو داره؟نکنه از سایت خسته شدین و دلتون میخواد یجوری درش بسته بشه؟

امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
خانم‌تهرانی که اصلا جواب هیچکدوم از کاربرهارو نمیدید،لطفا بگین که آیا این تغییر و تحولاتی که اصلا به درد بخور و ثمربخش نبوده ارزش اینهمه پایین اومدن آمار تعداد بازدیدکنندگان سایت رو داره؟نکنه از سایت خسته شدین و دلتون میخواد یجوری درش بسته بشه؟

دقیقا  سایت قبلی هیچ مشکلی نداشت

کاش کمی احترام میزاشتین به کاربرا

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اینکه گزینه ویرایش و برداشتین خیلیییییییییییییییییییییییی بده خیلیییییییییییی نمیشه که ما الان گروه مادران داریم وخیلیا مث ماهستن میخوایم به لیست اسم مامانای جدید و اضافه کنیم ولی امکان ویرایش بیشتر از یه بار نیس.پستای اولم که کلا نمیشه ویرایش کرد ......

خیلی مسخرس خیلییییییییی  

2810