2777
2789
عنوان

شوهرم خستم کرده تو بارداری... خیلی اذیتم می‌کنه با حرفاشش

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 41 پست
منم همون جوری بودم الان شوهرم بچه میخواد و زیربار نمیرم ینی داره التماس می‌کنه هاااااا میگه هرچی بخو ...

دقیقا منم همین کارو میکنم

مخصوصا این آقا ک بچه دوستم هست.. من کشش ندارم انقدر رو مخم بره

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
بهش توضیح بده بزار متوجه بشه  اگه نری ممکنه چی بشه و چه اتفاقایی بیفته  دقیقا چیزی که تو ...

شما فکر کردی نگفتم؟؟ من جلوش گریه کردم بس ک استرس داشتم

تهش میاد ب من میگه تو بیخودی ما رو نگران می‌کنی 

تهشم میفهمیم هیچیت نیس!

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد زایمان چرا دیگه؟

😏😏😏 بعدش باید قانعش کنی که دوره کهنه مشما گذشته و پوشک اختراع شده... ولی چون مامانش بچه ها رو کهنه میکرده ، پس نیازی به خرج اضافی و پوشک نیست😕

اگه برات پیش اومد و کار مادرشوهرت بود بهش بگو مامان جان من نمیرسم بشورم، آخر هفته ها برا شما میارم زحمتشو بکشید.. من بعد ۲ ماه ور ور کردنای مادرشوهرم اینجوری دهنشو بستم

حالا مونده دختر...

😏😏😏 بعدش باید قانعش کنی که دوره کهنه مشما گذشته و پوشک اختراع شده... ولی چون مامانش بچه ها رو کهن ...

انقدر تا الان دخالتای بیجا کردن ک میترسم موقع بچه داری پدرمو در بیارن..

فرض کن سر سفره جلوی بیست تا مهمون مادر شوهرم وایساده میگه اینو بخور اونو نخور

آخه ب تو چ؟؟ خودم عقل ندارم چی بخورم چی نخورم ؟؟؟

منم همون جوری بودم الان شوهرم بچه میخواد و زیربار نمیرم ینی داره التماس می‌کنه هاااااا میگه هرچی بخو ...

وااای خوش به حالت

من اینقدر بچه دوست داشتم سریع به همسرم گفتم بیا بچه دار بشیم اونن گفت باشه 

الان که ده ۱۲ سال میگذره بهش میگم خاک تو سرم بدو بدو گفتم بیا بچه دار بشیم 

کاش نمیگفتم تو میومدی کلی منتمو میکشیدی و واست کلی ناز میکردم 

میخنده میگه خب خودت خواستی سریع نزاشتی به من برسه

انقدر تا الان دخالتای بیجا کردن ک میترسم موقع بچه داری پدرمو در بیارن.. فرض کن سر سفره جلوی بیست تا ...

ای جانم  حرص نزن    اونم بنده خدا میخواد مثلا خودی نشون بده بگه منم چیزی حالیمه   تو  محل نده کار خودتو بکن 

انقدر تا الان دخالتای بیجا کردن ک میترسم موقع بچه داری پدرمو در بیارن.. فرض کن سر سفره جلوی بیست تا ...

یه بار من ده پونزده دونه آلبالو خورده بودم. بچم ۱ ماهش بود.. آبرو برام نذاشته بود، هرکی میومد و بچم به هر دلیلی گریه میکرد میگفت مادرش ناپرهیزی کرده ،بچه دل درد گرفته... ای خدا از رو زمین برت داره زن... 

من همینو بهش گفتم گفتم دکتر صباح دونسته من ک زورش نکردم برام سونو بنویسه..  باز تهش میگه اینا ...

لحن خیلی اثر داره با لحنی حرف بزن که بفهمه متوجه حرفاش هستی وقتی تایید رو از جانب شما بگیر از اون طرف خودش ان شاءالله کوتاه میاد

یجوری صحبت کن که انگارکه مخالف نظرش نیستی

مثلا میگه حساس نباش بگو خداروشکر هستی حواست به منم هست

یجوری زبون بریز حمایتت کنه سربه سر بذاری اعصاب خودتون بهم میریز

یه بار من ده پونزده دونه آلبالو خورده بودم. بچم ۱ ماهش بود.. آبرو برام نذاشته بود، هرکی میومد و بچم ...

چ پرروعن.. نمی‌دونن مادر خودش چقدر نگرانی داره

هی حرفای چرت و پرتی میزنن.. 

لحن خیلی اثر داره با لحنی حرف بزن که بفهمه متوجه حرفاش هستی وقتی تایید رو از جانب شما بگیر از اون طر ...

باشه.. ولی اینا همه رو امتحان کردم

اون هی تو ذهنش مقایسه می‌کنه خواهرش اینجور بوده

مادرش اونجور بوده، تهش نتیجه میگیره فلان کارا نیاز نیس انجام بشه.. حرف من اصلا فایده نداره

باشه.. ولی اینا همه رو امتحان کردم اون هی تو ذهنش مقایسه می‌کنه خواهرش اینجور بوده مادرش اونجور بو ...

مادر عزیز بسپار به خدا،خدا خودش ازت مراقبت میکنه

سعی کن نگرانی هاتو کم کنی،به اتفاقای خوب و مثبت فکر کن و هر نگرانی داری به خدا بگو

من خودم سر یه موضوعی خیلی نگرانی داشتم قرآن باز کردم  این آیه رو دیدم که نترس و ناراحت نباش ما نجاتت میدهیم و واقعا کمکم کرد