2777
2789

سلام ... 

من بعد از حدود ۴ سال انتظار خداروشکر باردار شدم . چقدر روزای سختی رو پشت سر گذاشتیم و خداروشکر الان وارد ماه هفتم شدم .

انقدر ذوق بچه رو داشتم و دارم که هیچ چیزی برام سخت نبود تو این مدت.

ولی خب یه سری انتظارایی که داشتم اصلا براورده نشد و خیلی حس سرخوردگی دارم ... حس میکنم همسرم اونقدر ذوق نداره یا واقعا نمیتونه نشون میده ، یا اونطور که باید حواسش به من و نیازام نیست اینکه مثلا برام چیزی بخره خودش و بیاره بگه برای تو خریدم گفتی دلت کشیده بود .

اصلا نمیدونم به خاطر تغییرات هورمونیه یا واقعا احساساتم درسته .... خیلی وقتا دلم میگیره و گریه میکنم وقتی میشنوم همسرای دوستام چقدر ذوق خانم و بچشونو دارن .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینا همش طبیعیه شما بلاخره هورمونات بهم ریخته.شاید همسرتونم ب خاطر مشغله زندگی و کاری واقعا فراموش میکنه انتظاراتتو بهش بگو عزیزم بعضی مردا اینجورین ک باید همش بهشون گوشزد کنی خودتو ناراحت نکن سر این چیزای کوچیک سعی کن روحیه اتو حفظ کنی و به این چیزا زیاد اهمیت ندی اگه چیزی دلت میکشه بهش بگو برات بگیره عزیزم 

مبارکه شاید همسرت ذوقش بروز نمیده.  بزار نی نی بیادد

ممنونم ...

آخه من حس تنهایی میکنم . 

خیلی حس بدیه ، نمیدونم چطور توضیح بدم ولی خیلی دلم میگیره حس میکنم من و نی نی رو خیلی دوست نداره و بیشتر به این فکر میکنه که وقتی بچه بیاد چقدر خرج داره و .... در حالی که همه مدتی که بچه دار نمیشیدیم هر دومون پر از غصه بودیم 

شوهر من از تو عقد همش میگفت بچه بچه 

باردار که شدم فکر میکردم چقدر ذوق خواهد داشت که نداشت متاسفانه 

تو حالت عادی بد نیست ولی برام جالب بود تو بارداری اینقدر بی ذوق 

هرچی میگفتم میخرید اما منم مثل شما دوست داشتم خودش بخره یا هی بپرسه چی میخوای چی میلت میکشه که اینطور نبود 

چی میشه کرد؟ دیگه بعضی ها این مدلی هستن ‌

بازم خداروشکر اذیت نکنن ذوق شون پیشکش

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
شوهر من از تو عقد همش میگفت بچه بچه  باردار که شدم فکر میکردم چقدر ذوق خواهد داشت که نداشت متا ...

جالبه نه برای پسرم ذوق داشت نه دخترم

با اینکه خانوادگی کشته مرده دختر بودن

عزیزم اینا همش طبیعیه شما بلاخره هورمونات بهم ریخته.شاید همسرتونم ب خاطر مشغله زندگی و کاری واقعا فر ...

همین الانم گریم گرفته ، میگم گاهی ولی نمیدونم یادش میره یا فکر میکنه اگه هر چی خواستم برام بخره پر رو میشم . باور کن من اصلا ویار خاصی نداشتم و چیز خاصیم نخواستم ولی حس میکنم از وقتی باردار شدم برخلاف گذشته اصلا انگاری خسیس شده ، شایدم واقعا فشار مالی رو داره تحمل میکنه و به فکر آینده و خرج های آینده است .

یه سری چیزام براش مسخره است . مثلا الان یه هفته است من هوس شیرخشک کردم 😐😐😐میدونم مسخره است ولی از فکرش بیرون نمیام ، بهشم میگم میگه که من نمیخرم برات چقدر حرصم میگیره . 

همین الانم گریم گرفته ، میگم گاهی ولی نمیدونم یادش میره یا فکر میکنه اگه هر چی خواستم برام بخره پر ر ...

عزیزم🥹ناراحت نکن خودتو حسات روی نی نی هم تاثیر داره ،خب عزیزم باهاش صحبت کن بگو این رفتارات منو اذیت میکنه من ازت انتظار دارم بیشتر هوامو داشته باشه و حداقل نیازهامو برطرف کنی 

شوهر من از تو عقد همش میگفت بچه بچه  باردار که شدم فکر میکردم چقدر ذوق خواهد داشت که نداشت متا ...

دقیقا منم دوست دارم خودش به فکرم باشه ، خودش بگه چی میخوای برات بخرم نه اینکه همش من خودم بخوام بگم .

الانم لباس مناسب ندارم میبینه که همش داره تنگ میشه ولی به روی خودش نمیاره 

اصلا نمیدونم چرا این شکلی شده 

جالبه نه برای پسرم ذوق داشت نه دخترم با اینکه خانوادگی کشته مرده دختر بودن

من که بچه اولمه نمیدونم برای بعدیا چه شکلی باشه .

انقدر دلم میگیره آ بچه خودشه چرا ذوق خرید برای نی نی رو نداره یا هر چی میگم میگه اینا دیگه اضافیه نمیخواد بخریم 

اصلا این شکلی نبود نمیدونم چرا انقدر تغییر کرده . باهم خوبیم ولی این موضوع خیلی آزارم میده

دقیقا منم دوست دارم خودش به فکرم باشه ، خودش بگه چی میخوای برات بخرم نه اینکه همش من خودم بخوام بگم ...

ببین نمیشه گفت از قصد هست رفتاراش ولی باور کن گاهی اصلا متوجه نمیشن 

فکر کن مردا هنوز همون پسر بچه ها هستن که فقط قد کشیدن 

باید بگی تا بفمهن

ببین نمیشه گفت از قصد هست رفتاراش ولی باور کن گاهی اصلا متوجه نمیشن  فکر کن مردا هنوز همون پسر ...

وقتیم بگم میگه من شرمندم واقعا ولی بازم تغییری نمیبینم .

حس میکنم ترسیده از آینده 

ممنونم ... آخه من حس تنهایی میکنم .  خیلی حس بدیه ، نمیدونم چطور توضیح بدم ولی خیلی دلم میگیر ...

بچه ندارم ولی حست درک میکنم

حق داری ولی درست میشه

یک سیب تا برخورد کنه به زمین هزار دور چرخ میخوره درست میشه نگران نباش