2777
2789
عنوان

کاش سزارین نمیکردم خیلی میترسم بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست
حداقل خوبیش این هست دم و دستگاه   ادم   به هم نمیریزه🤣🤣🤣

اره بابا 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیی وفته؟؟ طبیعی چه عوارضی داره

اونایی که طبیعی زایمان کردن اکثریتشون مینالن از طبیعی 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
نه بدن تا بدن فرق داره ولی اگر تو بار داری ورزش کنن هیچ عارصصه خاصی نداره تجربه دارم که میگم....&nbs ...

به خاطرعلم پایین وعدم آگاهی میترسن

سزارین دردنیا منسوخ شده، مگرموارد اورژانسی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اونایی که طبیعی زایمان کردن اکثریتشون مینالن از طبیعی  

ورزش و پیاده روی یاعث زایمان راحت و آسون میشه در نتیجه عوارض کم میشه..... ته تشص چهار تا بخیه است مه چهار روزه خوبه... و لی امان از عوارض این بی حسی اای سزارین.... که بعد هفت هشت ماه هنوز کمر درد اساسی ایجاد میکنن در حدی که نمیتونن راه بره... 

کاربری سوم...   
طبیعی باسزارین اختلاف قیمتی نداره

دارههههه 

اینجا بیمارستان بین المللی بهترین بیمارستانِ ۵ تومن کلاااا برا طبیعی میخاستن سزارین ی روز بستری ۲۰ تومن شد

چرا طبیعی رایگانه چه قیمتی؟ 

اره تازگیا هم شهرمون بنر زدن شکم اول طبیعی رایگانِ