2777
2789
عنوان

کاش سزارین نمیکردم خیلی میترسم بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش و پیاده روی یاعث زایمان راحت و آسون میشه در نتیجه عوارض کم میشه..... ته تشص چهار تا بخیه است مه ...

اره درسته بالاتر گفتم که عوارض دارن من ۶ ماهه سزارین کردم کمردرد دارم ینی یکم بچمو بغل میگیرمش راه میرم کمردرد میگیرم میشینم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اول دوم تداره بیمارستان دولتی کلا رایگانه

عزیزم بیمارستان شخصی رو میگم

دولتی بله رایگانه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دارههههه  اینجا بیمارستان بین المللی بهترین بیمارستانِ ۵ تومن کلاااا برا طبیعی میخاستن سزارین ...

کرج وتهران من قیمتهادیدم طبیعی یک بیمارستان۱۷بودسزارین۲۰

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کرج وتهران من قیمتهادیدم طبیعی یک بیمارستان۱۷بودسزارین۲۰

چقدر زیاد چخبره

الان کی زایمان میکنید؟ سختتون نیست

عزیزم   حرف چندسال پیش هست.   بچه هام الان بزرگن ماشاا‌‌‌‌..

پیر شدم،۳۴سالمه😅😊

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎