2777
2789
عنوان

نمیتونم تنهایی ببرمش حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست

من سر اولی یکم ترسو بودم یا میبردم خونه مامانم میبردش حموم یا با شوهرم دوتایی میبردیم ولی دومی رو خودم میبردم شجاع تر شده بودم. احتیاط شرط عقله بچست تک و تنها نبرش یا ازین وان های کوچیک بچه داشته باش راحت تره. من خودم یه حوله تمیز رو پاهایم مینداختم روی صندلی کوتاه کوتاه تو حموم مینشستم بچه رو رو حوله مینشوندم که لیز نخوره با دوش دستی آروم آروم با فشار کم میشستمش حمومم طول نده زودی بشور بیارش بچه سابیدن نمیخواد 😁 همین که آب و کف بخوره سر و تنش کافیه خیلی هم شامپو نریز کف زیاد بکنه هی باید بشوری لیزیش بره😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خطرناکه .تو حمام که اصلا ارزش ریسک نداره ‌‌‌‌‌تو خونه است بزرگ بزار..

تشت بزرگ 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
😂😂ای خدا بگردم ۶ سال زیادههههه ولی باشه بده ببرمش

زیادنیست ازنوزاددردسرش بیشتره اینجام تمیزنشددوباره بشورموهاموبزارخودم بشورم پشتمودوباره بشورآب داغ درحالی که ازولرمم سردتره اسباب بازی هاموبیاراونام بایدحموم کنن بگم باز؟؟

پایان هدف آخرخرداد  
زیادنیست ازنوزاددردسرش بیشتره اینجام تمیزنشددوباره بشورموهاموبزارخودم بشورم پشتمودوباره بشورآب داغ د ...

باز نوزدان اینهمه گیر نمیده دختر😂

ولی خوبه که یه حموم میری اندازه ۱۰۰ سال اعصابت خورد میشه😂😂

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
باز نوزدان اینهمه گیر نمیده دختر😂 ولی خوبه که یه حموم میری اندازه ۱۰۰ سال اعصابت خورد میشه😂😂

عرررردوساعت بعدازحموم این گودزیلامن یه سگم که بیاوببین 😩😩😩

پایان هدف آخرخرداد