2777
2789
عنوان

حمام بردم بچه ۱۰ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی باهاش صحبت میکنم گوش نمیده اول تنشو میشورم روسرش آب نمیریزم بازم جیغ میزنه دست وپام شل میشه وقت ...

حتما باکسی ببرش حموم بچه گریه کنه آدم هول می‌کنه من با مامانم می‌بردم ینی بچه از گریه شدید کبود میشد من رو پام میزاشتمش مامانم لیف و شامپو میزد کلا ۱۰دیقه هم نمیشد حمومش ولی اینقدر گریه میکرد چشماش ورم میکرد داخل حموم خوب خشکش کن گوشاش و موهاشو .لباس و کلاه و روسری ببند واسش دور پتو کن بیار جلو بخاری مای بیبی و شلوارشو بپوشون تا یکساعت هم کلاشو درنیار هیچی نمیشه موقع خوابش ببرش ک وقتی اومد بیرون بخوابه اذیتت نکنه من بعد حموم یک قاشق گرمیچر هم میدم چون هرکار کنی آب و کف قورت میده نمیزاره دل درد شه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

خانوما ممنون امروز پسرمو بردم حموم اولش یکم نق زدولی وقتی سرشو شستم باز گریه کرد بازم راضیم خداروشکر لااقل حمومش کردم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم