2777
2789
عنوان

بارداری اولمه و شوهرم هیچ جا باهام نمیاد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 30 پست

عزیزم چون بارداری حساس شدی من سر دوتا بچم کارمند بودم کارا خونه رودوشم خودم میرفتم دکتر سونو بهداشت و ... چون شوهرمم سرکار بود تازه همسرم مغازه داره و برا خودشه اما خوب گلایه ندارم اونم برا ما تلاش میکرد 

بذار کارشو بکنه بخاطر تو و بچه میره سرکار 

تو ک خوبی شوهر دوستم زنه رو دکتر  نمیبرد میگفت من مگه بچه خواستم؟ بعد پولم نمیداد ک بره واس سونو و اینا ، دوستم از ما دفترچه بیمه میگرفت ک خرجش ارزون دربیاد 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم ساعات کاریش زیاده. منم همه دکترا و سونوها رو خودم تنها میرم. خیلی هم ذوق داره، من و بچمونم دوس داره ولی خودمم منطقی نمی بینم بخواد هر دفعه کلی از کارش عقب بیفته. خودم بدون هیچ مشکلی میتونم تنها برم

نه بنده خدا هرچی میگم برام میاره جز چیزایی که ضرر داره

خوب خوبه ک .میگی که یبارم سرکار نرفت بردت دکتر 

ببین این دوستم انقدر ارزش نداشت واس شوهره ، پولدار بودا نمیگم نداشت وقت ازادم زیاد داشت شغل آزاد بود اما ن زنه رو دکتر میبرد ن پول دکتر میداد . بعد واس زایمانم برد بدترین بیمارستان دولتی شهر . اونجا آشنا داشت هماهنگ کرد مجانی سزارین کردن

بعد   تا ۵، ۶ سالگی بچه من باهاشون دوس بودم یادمه یه لباس و کفش واس این نخرید کلا مادر بزرگا میخریدن . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
خوب خوبه ک .میگی که یبارم سرکار نرفت بردت دکتر  ببین این دوستم انقدر ارزش نداشت واس شوهره ، پو ...

ای بابا بیچارههه😕 خدارو شکر که شوهر من اینجور نیست 

حق با بیست فکر کنم زیادی حساس شدم و روزمو تلخ کردم

بیخیال اسی من که باردار بودم شوهرم یه مشکل داشت از جنین و بارداری بدش میومد هر چی میگفتم یه بار با هم بریم بهونه می آورد آخر یه بار مجبوری اومد تو اتاق سونو نزدیک بود حالش بد بشه ولی خدایی بچه به دنیا اومد همش رو جبران کرد 

آها باشه پس منم به دل نمی‌گیرم ❤️❤️

ببین من خودمم سرکار میرم درکش می کنم. واقعا مرخصی گرفتن راحت نیست. کلی باید به مدیرت رو بندازی، بعد کارات عقب میفته اعصاب خردی و استرس میاد سراغت‌.

این سونو و دکتر رفتنها هم کلی معطلی داره. اینکه بخواد هر دفعه همرات باشه شرایط کاریش بهم میخوره. 

بهتره درکش کنی و به خودت و همسرت آرامش بدی❤❤

2810