2777
2789

سلام یک و نیم ساله ازدواج کردیم و متوجه شدم باردارم 

تست بارداری رو رفتم خودم تنها دادم جوابشو رفتیم گرفتیم

الان دکتر آزمایش چکاپ نوشته و سونو گرافی قلب نمیاد میگه وقت ندارم 

خیلی ناراحتم خب چجوری همه وقت دارن فقط تو نداری؟؟ من اینقدر ارزش ندارم یه ساعت از کارت بزنی؟؟ اصلا من هیچی بچت ارزش نداره؟؟ 

دلم میخواست ویو بگیرم از زدن قلب بچه براش چون تو اتاق مرد راه نمی‌دن ولی الان میگم اصلا نشونش نمی‌دن خیلی ناراحتم بیایین یه چیزی بگین😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هیچ جا شوهرم باهام نیومد نه آزمایش نه سونوگرافی 

گاهی وقتی شبها نوبت میداد منو می‌برد مطب

چون همیشه سرکاره دیگه خودمو ناراحت نکردم

نگران نباش بچه که به دنیا بیاد حسابی بهش توجه میکنه

تو ببین توی خونه حواسش بهت هست یا نه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
عزیزم اول راهی سعی کن خودتو ناراحت نکنی ازالان شاد باشی بچه دنیا بیاد کلی اذیت میکنه چون توبارداری ح ...

خب چرا اصلا براش مهم نیست همش میگه خودت برو خودت برو حتی دکترم میخواستم برم می‌گفت خودت برو 

برف اومد نرفت سرکارش منو برد اگر برف نمی‌اومد باید تنها میرفتم

من نمی‌خواستم زود بچه دار شویم اونکه خیلی میخواست  آره تقریبا خدا خواسته بودش

پس اگه میخواسته دوست داره دیگه بچه.مردا همو اخلاقشان اینه.زیاد وابسته نباش.خودت کاراتو انجام بده و از خدام بخواه همیشه سلامت باشی و خودت از پس کارات بر بیای.اونم کار میکنه برای شما دیگه

صبح ۷ میزنه بیرون ۱۲ و نیم‌یک میاد دوباره ۴ میره ۸ میاد کارفرما داره

خب عزیزم وقتی کارفرما داره نمیتونه مرخصی بگیره . دکتر رفتن یکساعته نیست که . باید یه تایم صبح تا ظهر یا بعدازظهرو کاملا مرخصی بگیره و ممکنه کارفرما این اجازه رو نده بهش .

شوهر منم ساعت کاریش زیاده ۶صبح از خونه میزنه بیرون ، ۷ونیم ۸ غروب برمیگرده .

سخت نگیر مطمئن باش اونم مثه تو عاشق نی نی تونه و داره برای خوشبختیتون و زندگی راحت تر تلاش میکنه 🥰

2810