2777
2789
عنوان

بارداری و چاقی

55 بازدید | 4 پست

بچه ها شکمم خیلی بزرگ شده 😖😭😭😭 چاق شدم خیلی ماه اولم هنوز ولی شکم دراوردم نمیدونم چیکار کنم بخدا همش کارا خونه رو میکنم خرید میکنم هفته ای ۲ بار پیاده روی میکنم عادیه شکمم اینقدر گنده شده واسه شما اینجور بود خدایاااا دارم دیونه میشم نکنه شکمم همینقدر بمونه

نفخه ، از عوارض سه ماهه اول بارداری.

نیازی به فعالیت وپیاده روی نیس، مراقب کالریت باش ، چربی و قند زیاد نخور، به جاش پروتئین و لبنیات و میوه و... به اندازه بخور . اضافه وزنی هم که تو بارداری میگیری، دو برابرش تو شیردهی کم میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماه ا ل بخاطر تغییر ناگهانی هورمونی، شکم نفخ میکنه و بزرگ می‌شه 

نفخ که کمتر بشه، شکم هم جمع می‌شه تا وقتی نی‌نی بزرگتر بشه و شکم واقعااااا بزرگ بشه

بعد اینم در نظر بگیر که بارداری بدون چاق شدن ممکن نیست که....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.