2777
2789
اگه فامیله احتمالش هست بیاد.. گیج نمیزنه؟؟ 

عشقم برمیگرده؟و کی برمیگرده؟

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم این آقایی ک الان باهاشی یکم دورو هست خودت نمیخایش  وقتی از ایشون جدا شدین یه نفر بهتر ...

امسال به اون چیزی که میخوام میرسم؟

اگه نشه سال بعد چه طور؟

مشاورم سال بعد قبولم میکنه؟

آره ولی فعلا دوست نداره مسیولیت بپذیره

میشه جواب منم بدی

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
نه عزیزم این آقایی ک الان باهاشی یکم دورو هست خودت نمیخایش  وقتی از ایشون جدا شدین یه نفر بهتر ...

خانم طلا میشه حست نسبت به بارداری این ماه من بگی؟؟و ازمایش بارداری ک دادم بنظرت مثبت میشه یا نه؟