2777
2789

ب نظرتون چیکار کنم؟ خواهرم با ی نفر حرف زده بعد دیگ پشیمون شده بعد ب من گفت زندگیم خراب میشه و چیکار کنم بگو بهش بهم پیام نده منم ب طرف گفتم لطف کن پیام نده . گفت ن من میخوام کمکش کنم گفتم اگ احتیاج باشه خودش ازت کمک میخواد . 

بعد دیگ هرچی پرسید جواب ندادم بعد دوباره پیام داده ب خواهرم خواهرمم ب من زنگ زنگ ک توزو خدا ی کاری کن ی کاری کن شوهرم ببینه چی میشه و فلان شوهر تو ادم بهتری براش توضیح بده و فلان

بعد همون یارو ب منم‌پیام داد گفتم بهش ک دیگ پیام نده با شوهرش اشنی کردن و فلان  خیلی محترمانه بعد گفت خودت چرا چیزی از خودت نمیگی منم نوشتم ک من متاهلم ب همین دلیل .. لزومی نداره جوابت رو بدم . 

بعد دیگ جواب ندادم 

بعد الان نوشته که ....

من نگرانم ک نکنه لج کنه ب خواهرم پیام بده برای همین بلاکش نکردم گفتم خودش سرش ب سنگ بخوره بگم متاهلم دیگ پیام نده 

بعد الان میگم دقییق چی گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت ادم متاهل حق حرف زدن نداره ؟ 

منم گفتم ادم متاهل حق خیانت کردن نداره ادم مجرد هم حق نداره با ادم متاهل حرف بزنه کلا کار درستی نیست و حتی ب روح و روان خودش هم اسیب میزنه 

گفت مگ تو الان خیانت کردی؟ مگ ما پیش همیم ؟ 

منم گفتم بله اگ حرفی بزنم ک نتونم برای همسرم توضیحش بدم ینی خیانت کردم 

بعد گفت ادم هم صحبت میخواد 

منم نوشتم من احتیاجی ب هم صحبت و صحبتی واسه کردن و دردودلی ندارم 

گبت تو اصلا جواب سوالارو نمیدی 

گفتم دلیلی ندارم ک جوابتو بدم 

گفت من ادم ب درد بخوریم ها یکم مهربون باش 

گفتم من تو زندگیم کمبودی ندارم ک بخوام از کسی بخوام برام جبران کنه برو ب دخترای مجرد کمک و محبت کن 

بعدش دیگ نوشت خود دانی 

دیگ هرچی پیام داد جواب ندادم

اگر هیچ مشخصاتی از هیچ کدومتون نداره پیام هارو دوطرفه پاک کنید  بلاک کنید و تمام

اگر شماره تون رو داره هم رد تماس بزارید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
دوتا خواهرا چتونه  بلاکش کنید هردو غلط میکته پیام میده

من چیزیم نیست ب خدا پیام میده دیگ بلاک فایده نداشت ولی من تمااام جریان و پیامارو برای شوهرم توضیح میدم اصلا نمیخوام خیانت کنم

اگر هیچ مشخصاتی از هیچ کدومتون نداره پیام هارو دوطرفه پاک کنید  بلاک کنید و تمام اگر شماره تون ...

اخه مشکل شوهر من نیست من مبتونم براش توضیح بدم خودم پیامارم نشونش میدم شوهر اونه ک ی تماس ساده هم ببینه غوغا میشه 

من چیزیم نیست ب خدا پیام میده دیگ بلاک فایده نداشت ولی من تمااام جریان و پیامارو برای شوهرم توضیح می ...

توضیح نده بلاکش کن همین. از همه جا بلاک کنید و از@موضع قدرت صحبت کنید که اگر پیام بده به همسرتون شمارشو میدید

توضیح نده بلاکش کن همین. از همه جا بلاک کنید و از@موضع قدرت صحبت کنید که اگر پیام بده به همسرتون شما ...

پیامارو خوندی ک چی بهش گفتم خیلی ناراحتم .. ب نظرت برای همسرم توضیح بدم الان این حرفا ک بهش گفتم خیانت ک بحساب نمیاد میاد ؟

اخه مشکل شوهر من نیست من مبتونم براش توضیح بدم خودم پیامارم نشونش میدم شوهر اونه ک ی تماس ساده هم بب ...

اصلا دیگه بهش پیام ندین براش چیزی رو توضیح ندین این آدم مشخصه چی کارس و ادامه ندین ضعف نشون ندین هیچ کاری نمیتونه بکنه بعد یه مدت ول میکنه

رد تماس بزارید تماس هم نمیتونه بگیره 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
پیامارو خوندی ک چی بهش گفتم خیلی ناراحتم .. ب نظرت برای همسرم توضیح بدم الان این حرفا ک بهش گفتم خیا ...

همه رو خوندم خیلی رفتارتون از سر ترس هست.

با بلاک کردن خواهرت اون شخص پیام نمیده. چرا بلاک نمیکنه.

و قبل تهدیذم تهدید کنه اگر پیام بده قطعا شکایت میکنه و بعد بلاک کنه ببینم طرف دیگه پیام میده یا نه

اصلاا هم بزای شوهرت توضیح نده و بلاک کن یارو رو