2777
2789
به به مبارکه خوش قدم باشه تو دلیتون ❤ مامان شدی دیگه باید کلی از خودگذشتگی کنی اولیشم گذشتن از رنگ ...

ممنون قربونت برم 

من‌هنو باورم نمیشه مامان شدم‌تو خیالات خودم سیرمیکنم 😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الهی بسلامتی ودل خوش زایمان کنی الان برات ضررداره توماه نهم میتونی رنگ کنی منکه بارداربودم توماه نهم دکتربهم گفت این ماه چون زایمانته ایرادی نداره رنگ بریزی

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
منم قبلا یه رنگ میزاشتم خودم توی خونه امسال رنگم نمیزارم 

من پیرارسال یه رنگ و اکسیدان اگه اشتباه نکنم گرفتم

رنگ کردم

موند چندماه پیش آخراش رو زدم

الان سفیدی ها دراومدن

و چندرنگ شد چون مشکیعا هم دراومدن

هرچی تو پیجهای رنگ مو میگردم بدتر گیج میشم

خیلی سخته

ولی فهمیدم حتی بدون دکلره هم باید چندرنگ داشت برا رنگ خوب

من تو آرایشگاه بودم چند نفری باردار بودن اتفاقا داشتن رنگ میکردن ولی نمیدونم ضرر داره یا نه. فقط فه ...

وای سزارین خیلی خوبه آدم وقت داره همه کاراشو کنه 

من میخواستم برم یه اپلاسیون کنم دردم گرفت 🥲 تو بخش ما طبیعیا بیحال و رنگ رو پریده و رو تخت خوابیده سزارینا تیپ زده خوشگل موشگل راه میرفتن 🤣

یه عمر پشیمونی به بار میاره...عیدهایی میان که میتونی رنگ کنی اما امان اینکه بچه سالم نباشه 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 
من پیرارسال یه رنگ و اکسیدان اگه اشتباه نکنم گرفتم رنگ کردم موند چندماه پیش آخراش رو زدم الان سفی ...

یه کاربر هست به اسم آلبالو آرایشگرهست نمیدونم الانم تاپیک باشه یا نه بچه ها ازش میپرسیدن یا عکس موهاشون میزاشتن راهنماییشون می‌کرد