2777
2789

چند تا نکته رو خواهرانه میگم 

بچتون توی مدرسه نمره ی ۱۶ ۱۷ ۱۸ میگیره و شما بهش میگین ک ن باید بیشتر میگرفتی ۲۰ میگرفتی . حالا ب هر نحو اشتباهی این جمله رو بیان میکنید این بچه یه بچه ی کمال گرا میشه بچه اییی که هیچوقت از خودش راضی نیست هرکاری هم بکنه بااااز احساس رضایت از خود رو نداره .. و هیچ پیشرفتی نمیتونه تو زندگیش بکنه چون همیشه ب نظرش کافی نیست

به بچتون توی جمع بی احترامی میشه شما سکوت میکنید و اجازه نمیدین اون هم حرفی بزنه و اسمش رو میزارین احترام میگین خب حالا حرف نزن بقیه میگن خیلی پررو و پرخاشگری  احترام بگیر بزرگ تر شوخی کرده باهات یادتون باشه هرچیییییزی که به روان بچتون اسیب بزنه و اون رو ناراحت کنه بی احترامی به بچتون ن شوخی.. یعنی نه شما ازش دفاع میکنید ن میزارید خودش از خودش دفاع کنه در نتیجه هیچوقت نمیتونه احساساتش رو بیان کنه یا ازین ور بوم میفته و تو سری خور میشه یا ازون ور میفته و پرخاشگر میشه .‌ 

و چند تا نکته ی دیگه رو هم در ادامه مینویسم لطفا بخونید بخدا اینا واقعیت 

وقتی اجازه میدین با ظاهر بچتون سفید یا سبزه بودنش چاق یا لاغر بودنش قد بلند یا کوتاه بودنش شوخی کنن یا نظر بدن در موردش یا اصلا خودتون شوخی کنید و نظر بدین مثلا بگین تو پاهای تپلی داری نمیتومی مثل بقیه این شلوار رو بپوشی چون بهت نمیاد . این توی ذهن بچه میمونه و سالها بعد اووونقدر اعتماد ب نفس و عزت نفسش اسیب دیده بخاطر چیزی ک مقصرش خودش نبوده که دیگ دائما فک میکنه بقیه بهتر از اونن . بقیه زیباترن 

والا من ب پسرم میگم راحت باش نمره مهم نیست کیف کن ولی تو زندگی از هیچی راضی نیست کارتون میزارم میگه فلان جا کارتون بهتر هست بهترین لباسارو میخرم راضی نیست گوشی فلان مدل میگیرم میگه فلان گوشی بهتره ایکس باکس داره میگه پی اس فایو اینجوریه

بازی خوب داره پاک میکنه بازی دیگه میریزه بعد میگه اون بازی قبلی بهتره بعد اونومیریزه میگه اون یکی بهتره

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی شما پدر و مادری باشین ک ب حرف بچتون گوش نمیدین همه داد میزنین توی خونه و هیچوقت قبول نمیکنید اشتباه کردین هیجوقت قبول نمیکنید گاهی رفتار اشتباهی داشتین ی بچه ای میسازین ک تمااام حرفاش رو با پرخاش و بی احترامی بیان میکنه چون توی خونه ای بزرگ شده که هرچی صدات بلند تر باشه حرفت بیشتر شنیده میشه

والا من ب پسرم میگم راحت باش نمره مهم نیست کیف کن ولی تو زندگی از هیچی راضی نیست کارتون میزارم میگه ...

ی جای مسیر رو اشتباه رفتین ک شاید خودتون هم متوجه اش نشین . بچه ها مثل یه صفحه ی سفید دوست اشنا فامیل و مخصوصا خونواده خیلییی روی اثر میزارن و هرکدون میتونن هرطوری ک میخوان روی این صفحه ی سفید خط بندازن در موردش رفتارش تحقیق کنید بسنجید همه چیز و و سعی کنید قبل اینکه دیگ دیر بشه تغییرش بدین لطفا . فک کنید بعدها چقد خونوادش میتونن ناراحت باشن بابت این رقتار پسرتون

ی جای مسیر رو اشتباه رفتین ک شاید خودتون هم متوجه اش نشین . بچه ها مثل یه صفحه ی سفید دوست اشنا فامی ...

دخترم اینطوری نیست ب هرچی ک داره راضیه و لذت میبره ولی پسرم نه 

تفاوت سمیشونم ۱ سال و نیمه

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم