2777
2789
عنوان

دستخط پسرم فاجعست

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 36 پست
خب خداروشکر ببین بزار بی تعارف بگم. اره ی کوچولو به مشکل میخوره از سوم به بعد علوم خیلی سخت میشه مث ...

ممنون عزیزم چیزایی که گفتی همه مفید بودن انجامشون میدم دقیقا نگرانی منم همین مفاهیمشه به گفتاردرمانش گفتم ترخیصش کنه چون خسته شدم دیگه گفت برای درک مفاهیم هنوز نیاز داره زوده برای ترخیص الان با چیزایی که گفتی میبینم گفتار درمانی رو میخواد نگرانیمم برای سال دیگش بجاس

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ممنون عزیزم چیزایی که گفتی همه مفید بودن انجامشون میدم دقیقا نگرانی منم همین مفاهیمشه به گفتاردرمانش ...

گفتاردرمانی هم خوبه اما لامصب زمان بره پیشرفت کنده ادم خسته میشه. بتونی ببری که خوبه چون اونا الان دیگه مفاهیم کار میکننمن از وقتی مدرسه رفت نبردم دیگه چون ذیگه وقت نمیشد از بس مشق داشت تو مدرسه هم خسته میشد دیگه نشد

همتا اسم خـودمه♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتاردرمانی هم خوبه اما لامصب زمان بره پیشرفت کنده ادم خسته میشه. بتونی ببری که خوبه چون اونا الان د ...

الان رفتم آوردمش میبینم معلمش ارزشیابی ریاضی گرفته تمرینایی که فکر میکردم بلده رو اشتباه نوشته با اعصاب داغون نشستم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
الان رفتم آوردمش میبینم معلمش ارزشیابی ریاضی گرفته تمرینایی که فکر میکردم بلده رو اشتباه نوشته با اع ...

احتمالا باید سوالا براش توضیح بدی. متاسفانه پسر منم همینه حافظه اینا مثل ماهیه. تمرینای حافظه فعالم کار کن. سخت هم نگیر دعواش نکنیا

همتا اسم خـودمه♥
احتمالا باید سوالا براش توضیح بدی. متاسفانه پسر منم همینه حافظه اینا مثل ماهیه. تمرینای حافظه فعالم ...

واقعا فکر میکردم یاد گرفته قبلا تمرین کرده بودیم فکر کنم اصلا زحمت نداده به خودش فکر کنه میگم چرا ننوشتی میگه سخت بود بلد نبودم باید بیشتر باهاش کار کنم  😮‍💨

واقعا فکر میکردم یاد گرفته قبلا تمرین کرده بودیم فکر کنم اصلا زحمت نداده به خودش فکر کنه میگم چرا نن ...

سلام خانم ببخشید پسر شما چه مدرسه ای میره ‌؟

و آیا پیش کاردرمانگر برای مشکل پسرتون نرفتین