2777
2789
عنوان

💔لطفا خانم های باردار نخونند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 128 پست
راستی غروبا صلوات بگو دلت آروم شه هر وقت دلت گرفت یه روضه بزار گوش کن گریه کن هم سبک میشی،هم روضه ...

ممنون عزیزم 

آره با  صلوات و ذکر گفتن و قرآن خوندن خیلی بهتر میشم 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
خیلی خوشم اومد ازت  خیلی دختر قوی ای هستی و فکر کنم دلیلش همینه که با قرآن انس بستی انشاءالله ...

همینکه شدیدا به رحمت خدا امیدوارم

و بهش مطمئنم و توکل دارم و هرچی بگه قبولش دارم

چون میدونم خدای من بهترین و دلسوز ترین برای منه

همینا باعث شده تا تو همه مراحل زندگیم و در هر مشکلی

به لطف خدا آروم و صبور و قوی عمل کردم

که به قول شما به لطف حفظ قرآن و برکاتش هست عزیزجان🥰

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشم اومد ازت  خیلی دختر قوی ای هستی و فکر کنم دلیلش همینه که با قرآن انس بستی انشاءالله ...

ممنون همچنین😍شمام موفق باشی گلم

فقط دعام کن حفظم و زود تموم کنم😍😍

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
اگه دوست داشتی درخواست دوستیمو قبول کن🌹

حتما حتما

باابن اراده ای که داری حتما زود حفظ می‌کنی مطمئنم♥️

با دعای شما انشاءالله😍😇

خیلی خوشحالم ازاینکه باهات آشنا شدم 🌹

منم همینطور😍

بزودی بیای خبر روحیه قوی و آرومت رو بدی بهم😍

و‌ کلیییییی خبرای خوش و دل شاد کن برام بیاری😁

انشاءالله🥰

منم همینطور😍 بزودی بیای خبر روحیه قوی و آرومت رو بدی بهم😍 و‌ کلیییییی خبرای خوش و دل شاد کن برام ...

توهم انشاءالله خدا دوباره دامنتو سبز کنه به حق صاحب اسم احمد🤲🌹

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
توهم انشاءالله خدا دوباره دامنتو سبز کنه به حق صاحب اسم احمد🤲🌹

ممنونم ممنوووون🥺

خدا به هردومون اولاد های سااااالم و صاااالح بده🥰

منم سه روز پیش تو ۲۴ هفتگی از دست دادم گل پسرم رو😭 مشکل شما چی بود؟ من هیچیم نبود،فقط یه روز آبریز ...

متاسفم ،خداصبرت بده عزیزم

من هماتوم داشتم زیادخونریزی میکردم

باعث شدتا طول سرویکس کم بشه وزایمان زودرس بشم سونوگرافی هم نفهمید

بایدسرکلاژمیشدم

شمایا عفونت داشتی که باعث پارگی کیسه آب میشهو

یا هم دهانه رحمتون باز شده که دراین صورت باید دربارداری بعدی سرکلاژبشین

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

ای خدا اول صبحی چه غمی تودلم نشست بمیرم برادلت عزیزدلم جلوی اشکامونمیتونم بگیرم فرشته کوچولوت پیش خدا مطمن باش جاش خوبه زمین جای قشنگی برای فرشته هانیست درآغوش خداجاش امنه تسلیت بهت میگم 😔😭😭😭😭

2810