2777
2789
عنوان

💔لطفا خانم های باردار نخونند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 128 پست
آخی 🥺💔 خدا بهمون صبر بده انشاءالله 🤲🌹  خیلی خوبه که اینقدر قوی هستی

قوی نباشیم چه کنیم🥰دنیا کلا سخته

باید قوی بود مگه نه...دعا کنیم خدا صبر و قوت بده بهمون

و راضی باشیم ب رضای خدا🥰

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
زیاد این کار و نکن عزیز...زیاد گذشته رو شخم نزن بدجوری میشکنی..بدجوری آسیب میبینی.‌. بدجوری افسرده ...

اره درسته باید قوی باشم 

ولی فکر کنم زمان می‌بره 

نمیشه به این زودی آدم فراموش کنه 

تا همین الان هم خیلی خودمو کنترل میکنم 

ولی بعضی وقتا واقعا نمیشه فقط با گریه آرومتر میشم

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درسته باید قوی باشم  ولی فکر کنم زمان می‌بره  نمیشه به این زودی آدم فراموش کنه  ...

آره آره...زمان میبره

اما زیاااااد غرق نشو توش

زمانش طولانی تر میشع و افسردگی پیدا میکنی

تو یه مادری! باید قوی باشی!

بخاطر بچه هاتم‌که شده :)

بخاطر اون امید های دیگه ای که تو خونه داری الحمدلله🥰

باید اونا رو ببینی...دردات و فراموش کنی و ماچ شون کنی بگی الحمدلله که این عزیزام سالمن و کنارمن😍🥰

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
قوی نباشیم چه کنیم🥰دنیا کلا سخته باید قوی بود مگه نه...دعا کنیم خدا صبر و قوت بده بهمون و راضی با ...

از روزی که بچم به دنیا اومد نتونستم بگم خدایا راضی ام به رضای تو 

چون حسم بهم میگفت رضای خدا بردن بچم پیش خودشه 

ولی اون شب آخر که رفتم بیمارستان و بچم و تو اون عذاب دیدم 

گفتم خدایا راضی ام به رضای تو 

روز بعد بیمارستان خبر داد دو ساعت بعد از رفتن ما از پیش بچه تموم کرده 

کاش زودتر میگفتم شاید بچم کمتر درد میکشید 😭😭😭😭😭

آره آره...زمان میبره اما زیاااااد غرق نشو توش زمانش طولانی تر میشع و افسردگی پیدا میکنی تو یه ماد ...

آره همین کارو می‌کنم 

ولی 🥺💔

غروب که میشه انگار یکی قلبمو تو دستش فشار میده 

تاگریه نکنم خوب نمیشه😔

از روزی که بچم به دنیا اومد نتونستم بگم خدایا راضی ام به رضای تو  چون حسم بهم میگفت رضای خدا ...

آره دقیقاااااا بسته به مادره‌‌‌....

مامانم میگف بچش بعد ۷ روز که مرد...بخاطر این بود که مامانم گفته حلالت کردم برو...اینجا تو دستگاه اذیتی..برو که بهشت منتظرته...

اینو که گفته بعد یک روز تو بیمارستان و دستگاه بودن

۲ ساعت بعد خبر میارن بچه تموم کرده

منم ساعت ۱۲ شب بستری شدم زایشگاه

گریه میکردم و شکمم و ناز میکردم که نی نی کوچولوی من هیچیش نمیشه و فقط و فقط برا سلامتیش و زنده موندنش دعا میکردم

فردا ساعت ۱۳ ظهر که شد...تا اون موقع با خودم فکر کردم شاید اگه بمونه عذااااب بکشه طفلک...بزار حلالش کنم بره :)

منم اونجا به خدا گفتم راضی ام ب رضای تو

تو بهتر میفهمی این بچه اگه بمونه چه بلاهایی سرش میاد

وقتی قلبا راضی شدم

یهو دردام شروع شد و کیسه آبم پاره شد و ۱۰ شب زایمانش کردم :)))

آره همین کارو می‌کنم  ولی 🥺💔 غروب که میشه انگار یکی قلبمو تو دستش فشار میده  تاگریه ن ...

الهی بگردم...زیاد تنها نمون خاهری...

لطفا زیاد عکس و لباساش و...جلو چشمت نباشه گلم

مریض میشی.‌.‌ب خودت و اطرافیانت رحم کن

سعی کن حواست و پرت کنی یکم

با بچه هات با...نزار غرق غم شی،فرو میخوره آدم رو

یهو به خودت میای میبینی یه افسرده تمام معنا شدی

و هیچی دلتو شاد نمیکنه

منو بگو که همسرم میره سرکار و درس

همش تنهام..همش فکر و ذکر.‌‌‌.‌‌‌‌.همش غصه

شما که بچه هات هست حواست و پرت کنه

من میخام با فیلم و سریال طنز حواسم و پرت کنم

و بعد برم کلاس حضوری،برای ادامه حفظ قرآنم

۱۹ جزء حفظم.‌برم تمومش کنم

تو خونه باشم دق میکنم‌‌..افسرده میشم

دوست دارم قوی باشم و زوووود نی نی بیارم😍🙃

آره دقیقاااااا بسته به مادره‌‌‌.... مامانم میگف بچش بعد ۷ روز که مرد...بخاطر این بود که مامانم گ ...

🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭

اون طفل معصومم باید از من  راضی باشه که به این دنیا آوردمش و باعث دردوعذابش شدم💔❤️‍🔥

🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭 اون طفل معصومم باید از من  راضی باشه که به این دنیا آوردمش و باعث دردوعذابش ش ...

تو که گناهی نداری خاهری...اصلا این حرف و نزن

هی به خودت حس گناه نده!!

بچه هامون قسمتش بهشت بوده عزیز

تقصیر هیچکس نیست

الهی بگردم...زیاد تنها نمون خاهری... لطفا زیاد عکس و لباساش و...جلو چشمت نباشه گلم مریض میشی.‌.‌ب ...

خیلی خوشم اومد ازت 

خیلی دختر قوی ای هستی و فکر کنم دلیلش همینه که با قرآن انس بستی انشاءالله به زودی حافظ کل قرآن میشی 

انشاءالله که همیشه موفق باشی🤲🌹

🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭 اون طفل معصومم باید از من  راضی باشه که به این دنیا آوردمش و باعث دردوعذابش ش ...

خدا بعضی ها رو سخت تر از من و شما امتحان میکنه

ما باید خدامون و شکر کنیم

یکی از آشناهامون بعد ۱۴ سال بچه دار شد!!!!!!!!!!!

نور چشمی همه بود اون بچه

انقد شیرین و نااااز و محبوبِ همه

دوست داشتنی

۱۱ ماهش شد ، چقد شیرین شده بوددددد

بزرگ شده بود...کم کم میخاست راه بره،

ماما میگفت و حسابی تو دل همه شیرین شده بود

که قبل یک سالگی اش،با یک تب ساده ، فوت کرد

همین سه روز پیش :)

ببین چه دردی داره الان مادرش💔

این امتحاناست که خیلی سخته....

خدا به هممون کمک کنه...سربلند بیرون بیایم

خدا تو این موقع سحر 

به دل همه داغدیده ها و مصیبت زده ها و دل شکسته ها

یه نور و امید و خنکی دل و صبر و قوت و خیرررررررر بده

خدا جیگرشون خنک کنه و جلا بده و بزودی گشایش کنه براشون

خدا بهترین خیر دنیا و آخرت و بهشون بده تا کلا درداشون یادشون بره

خدا به شماهم بده،به این خانمم بده،به منم بده

بگو الهی آمینننننننن🥰🥰🥰

تو که گناهی نداری خاهری...اصلا این حرف و نزن هی به خودت حس گناه نده!! بچه هامون قسمتش بهشت بوده عز ...

اگه دوست داشتی درخواست دوستیمو قبول کن🌹

😔😔 

راستی غروبا صلوات بگو دلت آروم شه

هر وقت دلت گرفت یه روضه بزار گوش کن گریه کن

هم سبک میشی،هم روضه خاصیتش سرور و شادی بخشه

حال آدمو کوک میکنه

تازه نور و برکتم برا آینده داره🥰

2810