2777
2789
عنوان

💔لطفا خانم های باردار نخونند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 128 پست
منم دوتا پسردارم  فروردین دوقلو هامو تو۲۴هفته ازدست دادم  برامن سالم بودن دچارزایمان زود ...

میفهمم چی میگی خیلی سخته 

خدا به دلمون آرامش بده انشاءالله 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلب من هم تیکه تیکه شد که😔💔💔💔

فقط میتونم بگم ان شاالله خدا به خودت و همسرت صبر بده همین🥺

توی خودت نریز سعی کن بروز بدی خودتونو وگرنه نابود میشی عزیزم

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
اینقدر ترسیدم که نمیتونم دیگه به بارداری بعدی حتی فکر کنم🥺

نه وقتی زیر نظر دکتر ژنتیک باشی ترس نداره تو هفته ۱۰از بچه سی وی اس میگیرن اگه خدانکرده اون بیماریو داشت نامه سقط میدن واگر نه انشاالله سالم بود ادامه بارداری البته باید بری پیششون ببینن مدل ژنش چیه بیماری وابسته به جنس بچه یامدلای دیگس خودش برات توضیح میده یکم که حالت بهتر شد برو پیشش

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
نه وقتی زیر نظر دکتر ژنتیک باشی ترس نداره تو هفته ۱۰از بچه سی وی اس میگیرن اگه خدانکرده اون بیماریو ...

فعلا که جواب آزمایش برای شش ماه دیگه میاد 

تا ببینم خدا چی میخواد 

فعلا که جواب آزمایش برای شش ماه دیگه میاد  تا ببینم خدا چی میخواد

زمان بره من دی نودو هفت بچمو از دست دادم بارداری بعدیم مردادنودونه بود

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
منم سه روزه که نوزادمو از دست دادم 🖤😭😭😭 دردمون با هیچی آروم نمیشه😔😔🥀

واقعا؟؟؟ چرا🥺🥺💔💔

منم بچه شیش ماهمو سه روزه از دست دادم

مرده زایی :)

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
منم دوتا پسردارم  فروردین دوقلو هامو تو۲۴هفته ازدست دادم  برامن سالم بودن دچارزایمان زود ...

منم سه روز پیش تو ۲۴ هفتگی از دست دادم گل پسرم رو😭

مشکل شما چی بود؟ من هیچیم نبود،فقط یه روز آبریزش خفیییف داشتم

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
مشکل ژنتیکی خون داشت 

چند روزش بود...💔

چند روزش بود...💔

نه روز😔😭

از روز اول که به دنیا اومد بردنش ان آی سی یو 

هرروز که دیدمش بدتر از روز قبل شده بود 

خیلی اذیت شد بچم 😭💔❤️‍🔥

هرچند من الان در عذابم ولی حداقل بچم دیگه عذاب نمی‌کشه و راحت شد😭💔

فقط منتظر اون روزم که برم اون دنیا ببینمش🥺🖤

نه روز😔😭 از روز اول که به دنیا اومد بردنش ان آی سی یو  هرروز که دیدمش بدتر از روز قبل شده ب ...

پس خوشبحالش که رفت

وگرنه شاید یک عمر مریض و علیل میموند رو دستت

هر روز مریضی و عذاب کشیدنش رو میدیدی

و هر روز دعا میکردی کاش میمرد تا انقد عذاب نمیکشید

و با مریضی هاش،ذره ذره زجر میکشیدی خاهر

خوب شد که رفت..راحت شد طفلک..شاید خیلی ضعیف بوده

منم بچم و ۳ روزه ، ۶ ماهه از دست دادم...زایمان زودرس..

حال دلم بده خیلی...ولی با خودم فکر میکنم اگه میموند و مریض میموند رو دستم،هر روز اذیت بودنش رو میدیم 

بیشترررررررر ازار میدیدم

میگم خوب شد که رفت😔حتما صلاحش این بوده

راحت شد پسر قشنگم

جاش هم که تو بهشته😍

مامانشم بعدا شفاعت میکنه نازنینم😊

نه روز😔😭 از روز اول که به دنیا اومد بردنش ان آی سی یو  هرروز که دیدمش بدتر از روز قبل شده ب ...

مامان من بچه اش سالم بدنیا اومد

بدون هیچ مشکلی و فقط بخاطر چشم خوردن

بچه ۷ روزه از دست رفت

هیچ مشکلی نداشت و یه ساعتم تو دستگاه نموند

2810