2777
2789
عنوان

ناباروری دختر 18ساله

550 بازدید | 29 پست

اونایی ک تنبلی دارن تروخدا راه هایی ک انجام دادن زود حامله شدن بگن سه سال اقدامم پارسال فهمیدم تنبلی تخمدان شدید دارم اما ازمایشم نرماله پریود منظم بود لتروزل خوردم کیست شد سع ماه پریود نشدم هر دمنوش هم خوردم امپول هم نمیخام بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت هم باید ازمایش بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

با اینکه خیلی خیلی زوده اما به تصمیمت احترام میزارم جواب سوالتو‌ میدم

صبح ناشتا مرتب عسل و سیاه دونه بخور خیلی به تقویت تخمدان علل خصوص پلی کیستیک کمک میکنه پیاده روی زیاد داشته باش و حذف کامل قند مصنوعی انشالله جواب میگیری

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

یه نفر امروز راجبه شما تاپیک زد اصلا جبه خوبی نداره رفتارتون انشالله وقت زیاده و خدا بهتون به وقتش یه فرزند صالح میده منم ۱۷ سالمه یه سال از من بزرگ تری واقعا ما متولد ۸۵ هستیم نزار آنقدر زود بزرگ بشیم اخه🥲

لرم ☺لُرا_به معنای لر زاده ✌آزادم از هر گونه محدودیت بروهی لر بروهی لُرسو✌😍

عزیزم به نظرم شما جاریت باردار شده افتادی به استرس

استرس هم مانع بارداریه

باید بیخیال باشی ک البته میدونم سخته ولی جوابه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
2810