2777
2789
عنوان

پسرم کلاس دوم هس نمیره مدرسه 😭توروخدا اگه کسی تجربه‌ ای داره بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 51 پست
نه نمیره میگم ببرمت کلاس ورزش فوتبال چیزی میگه مامان بزار بزرگ بشم،، فک میکنه خیلی کوچیکه 

حالا به مدت باهاش راه بیا ولی نذار خیلی طولانی بشه , ببرش بگو من دم درم نگران هبچی نباش زنگ تفریحم میام با هم باشیم،کم کم ازش دور شو،از دم در برو تو سالنو... ایشالله جواب بگیری ،این دوست من دخترش همینطور بود الان خیلی بهتر شده ولی صبر میخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرزاده منم نمیرفت.......................از مدرسه خوشش نمیومد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
آخرش چیکار کردین الان درس میخونه یا.... 

آره بابا .........درسشو تموم کرد الان بزرگه ماشاا...     اون موقع بچه بود یچیزی میگفت

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....