2777
2789
چون بد عکسم از این میترسم عکس براش بفرستم.

خب حضوری برو شیک ترین مانتو یا بارانی تو بپوش یه آرایش ملایم ، برو ببینش ایشالا که بهترین برات رخ بده فقط به عنوان یه دوست میگم به خدا توکل کن بدون تا اون نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته

خب حضوری برو شیک ترین مانتو یا بارانی تو بپوش یه آرایش ملایم ، برو ببینش ایشالا که بهترین برات رخ بد ...

می‌خوام پافر قرمز بپوشم چون خیلی بهم میاد .اشکال نداره به نظرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت و نگفتی احتمالا خوشش اومده از اون عکسم یا نه

ببین مرد سن بالا رو نمیشه تشخیص داد چی تو سرش میگذره به نظر من اگر نمی‌پسندید اصلا بهت نمی‌گفت دوباره بفرست خیالت راحت که تو سر تری ازش و حتما میپسنده😉😉😉

می‌خوام پافر قرمز بپوشم چون خیلی بهم میاد .اشکال نداره به نظرت

نه چه اشکالی  ، دوست داشتی عکس ار تیپ هات بزار بچه‌ها نظر بدن ، ببین من پریود بودم حالم بد اخلاقم سگگگگگ شوهرم منو پسندید واسه همون میگم فقط اعتماد بنفس ت میتونه کمک حالت باشه 

بار اول فقط نگات می‌کنه و پسند می‌کنه یا حرفم میزنه

عزیزم به نظر من شما یکی دو جلسه برو مشاوره . گلم شما باید تو دفعه ی اول چنان رفتار کنی که عاشقت شه . قرار نیست فقط با قیافه و تیپ انتخاب کنه یا انتخاب کنی