2777
2789
عنوان

نامادریم بهم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 17 پست
۸سال پیش با مردی نامزد شد ک یه دختر هفت ساله داش. دختری ک اصلا به دختر هفت ساله نمیخورد فوق العاده ب ...

بچه بوده خب منم بچه بودم با حرف بقیه انقد اذیتش کردما

میدونی دست خودم نیس هیچ وقت بهش مامان نمیگم برا همین انگار گوشه مغزم واسم نامادریه اسمش ولی حقیقت این نیس به خاطره عادته از بس تو بچگیم تو گوشم خوندن نامادریته خودشم عادت داره چیزی بم بگع میگم نامادری منی داری عذابم میدی جفتی میخندیم

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
چرا؟تازه ازدواج کردن؟مشکلش باهات چیه مگه نمیدونست هستی ولی اینجوری نگو اونم ادمه گنا داره 

۱۰ساله اومده مشکلش هفته ای یکبارمیرم میام یه هفته گریه میکنم چراااومدین چرااینکاروکردین 

پایان هدف آخرخرداد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰ساله اومده مشکلش هفته ای یکبارمیرم میام یه هفته گریه میکنم چراااومدین چرااینکاروکردین 

ای جانم منم تقریبا این شکلیم میرم میام درسته اون چیزی بهم نمیگه ولی همش میام حالم بد میشه 

کلا بعد ۳ ۴ روز هی میگم میشه برگردم هرچقدم محبت میکنه حس سربار بودن میکنم وقتی جمع میکنم برگردم میگه وسایلاتو جمع کردی دلم گرف ولی دست خودم نیس 

اینم زندگی ما بوده بساز بلکه تموم بشه یا این نوع زندگی یا جونمون همین

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود