2777
2789
عنوان

خانه من، محل کار من است... خانم های هنر مند بفرمایید...

| مشاهده متن کامل بحث + 5741 بازدید | 81 پست
قیچی جون ریماهم کارای قشنگ میکنه توی خونشون بهش خبر بده اینم تاپیک ونمونه کاراش
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=241396&PageNumber=1
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلگون عزیزم...
ایمیلت رو گرفتم... کارهات عالی هستن و واقعا تحسین بر انگیزن...
گلگون جان تبلیغات در سایت شامل دو مورد میشه... یکی کسایی که آموزش دارن و دیگه چیزهایی که تو سایت فروش نداریم... مثلا ما فروش دسر نداریم و یکی از بچه ها در خواست تبلیغ کرده.

اگر دوست داری همکاری کنی عکس هات رو برام ارسال کن... عکس ها نباید لینک یا اسمت رو داشته باشن چون به منظور هماهنگ بودن، همه عکس ها لوگوی سایت رو میخورن
ندا جون .. یعنی همینطور از صبح دارم چیزهای مختلف رو توی مغزم اینور اونور می کنم .. مخم تابم برداشت :) .. راستی میشه چیزهایی مثل گیفت سیسمونی و تولد هم درست کنیم ؟ بخوای نمونه کارم رو که برای انیتا درست کرده بودم عکسشو می فرستم
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
ندا جون ..من میرم یه سری وسایل می خرم و از هر چیزی یه نمونه درست می کنم و عکسش رو می گیرم تا قیمت دقیقش در بیاد ..بعد برات همه رو می فرستم
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2810