2777
2789
عنوان

رژیم اصلاح سبک

235 بازدید | 19 پست

بچه ها امروز ابگوشت خوردم با گوشت گوسفند فقط رب کنسروی زدم دیشبم خونه مادرشوهرم شام کرفس خوردم الانم دلم شیرینی کشمشی میخاد میخام خودم درست کنم روز آزاد حساب شه اینا خیلیه برای روز ازاد الان یکماه اصلاح سبک میکنم ی شب هم باز خونه مادرشوهرم بودم قرمه سبزی خوردم واقعا ناراحتم اما مجبورم دیگ مهمونی میرم 

یه مدت سمت شیرینی نری دیگه بدت میاد ازش من الان از بیسکوییت و ویفر متنفرم، به کیک هم بی تفاوتم، شکلات و کاکائو که عکسشم میبینم حالم بد میشه. اما بستنی رو همچنان عاشقم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت سمت شیرینی نری دیگه بدت میاد ازش من الان از بیسکوییت و ویفر متنفرم، به کیک هم بی تفاوتم، شکلا ...

نه یکماه بدترو بدتر میشم عاشق شیرینی ام حتی با اینکه سیر هم باشم😔

نه یکماه بدترو بدتر میشم عاشق شیرینی ام حتی با اینکه سیر هم باشم😔

بیشتر باید تحمل کنی تا از سرت بپره. کلا میل به شیرینی با شیرینی خوردن بیشتر میشه برعکس ترشی. شیرینی اعتیاد اوره، گاهی ما چون عصبی میشیم شیرینی میخوریم، تحمل کن و نخور میدونم سخته به جاش برو کشمش، گردو، خرماگردو، معجون شیر و بادوم و موز اینا که شیرینی طبیعی هستن بخور. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بیشتر باید تحمل کنی تا از سرت بپره. کلا میل به شیرینی با شیرینی خوردن بیشتر میشه برعکس ترشی. شیرینی ...

اره واقعا دلم انقد میخاد بشینم نون خامه ای بخورم بترکم عکس هاشو نباید ببینم بد تر میشم😂😔

اره واقعا دلم انقد میخاد بشینم نون خامه ای بخورم بترکم عکس هاشو نباید ببینم بد تر میشم😂😔

مگه عکس میبینی؟😐 خودازاری داری؟

روغن اش فداتشم با رب گوجه کنسروی برنج اش هم ک با روغن جامد درست شده

عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟نمیدونم کی بهت گفته انقد سفت و سخت باید رژیم بگیری یا دلیل اصلاح سبکت چیه ولی گلی اینجوری بدتر از غذا زده میشی من خودم اصلاح سبکیم.همچی میخورم فقط درست و اصولی.فقط شیرینی جاتو حدف کردم.اینجور رژیمی که شما گرفتی ادم از غذا خوردن لذت نمیبره و زود خسته میشه.اگه اینستا داری ی پیج هست کامل در مورد اصلاح سبکه اونو بخون

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟نمیدونم کی بهت گفته انقد سفت و سخت باید رژیم بگیری یا دلیل اصلاح سبکت ...

عزیزم روغن مصرفی خیلی مهمه تو اصلاح سبک من برای تنبلی تخمدان گرفتم پیجشو بفرس فداتشم اره دیگ غذا رو با لذت نمیخورم همش عذاب وجدان دارم موقع خوردن 

چیا رو گذاشتی کنار

همه روغن ها بجاش روغن زرد حیوانی میریزم تو غذا.. رب اصلا استفاده نمیکنم گوجه رنده میکنم تو غذا.. فست فود سرخ کردنی ها شیرینی ها لبنیات قند وشکر هر چی که فکرش بکنی همه رو گذاشتم کنار 

بجاش مویز و چهار مغز و خرما و این جور چیزا استفاده میکنم در حد توان داشتم میخرم از اینا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
2810