2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حق داری شب بیداری گریه ی بچه شیردهی همش اوایل تو روحییه ی ادم تاثیر میزاره خودم این روزارو گذروندم مادری خییییلی سخته من الان دخترم ۴سالشه پسرم ۱۹ماه گاهی ذله میشم دیگه

طبیعیه افسردگی بعد زایمانه

کم کم رو به راه میشی

کمک نداری؟

بچه رو بده همسرت نگه داره با دوستت خواهرت یا تنها برو قدم بزن خرید کوچیکی کن

روحیه ت بهتر میشه

عزیزم درکت میکنم

من تا ۴۰ روزگی پسرم تو اتاق خواب تنها زیر لامپ روشن خوابیدم

خیلی تنهایی کشیدم تو بزرگ کردنش

ولی گذشت

تو سعی کن خودتو فدای بچه نکنی

از همسرت کمک بگیر 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

هنوزاولشه عزیزم هنوزاول راهی من که پوست انداختم شب بیداری ،شیردادن .ازشیرگرفتن .ازپوشک گرفتن .الانم درگیراینم میره سرویس خودشو بشوره من نشورمش .نمیدونم تا کی ادامه داره 

۴سال ونیمشه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
طبیعیه افسردگی بعد زایمانه کم کم رو به راه میشی کمک نداری؟ بچه رو بده همسرت نگه داره با دوستت خوا ...

نه تو شهر غریبم خانوادم نیستن اینجا شرایطشم نداشتن بیان پیشم چن روز حتی تنها تنها خودم 

ینی تا دوماه خوب میشه؟

کم کم خوابش تنظیم میشه ولی بازم بعضی شبا بیدارمیشه گریه میکنه متاسفانه

ولی برای من دوماه به بعد یکم وضع بهتر شد ده روز اولشم سخت ترینش بود

چون زردی بالا هم گرفته بود باتمام دردام مجبورشدم برم بیمارستان مراقب بچم باشم

درکل مادر بودن همیشه پراز مسئولیت ونگرانیه ولی به همون اندازه هم شیرینه  حداقل بنظر من اینطوره

کم کم خوابش تنظیم میشه ولی بازم بعضی شبا بیدارمیشه گریه میکنه متاسفانه ولی برای من دوماه به بعد یکم ...

مال منم زردی داشت با اینکه سزارینم بودم .خیلی سختم بود الانم بدتر  .پیر شدم این ۲۰روز .