2777
2789
عنوان

هفته ۱۵ بارداری

266 بازدید | 18 پست

سلام من تو هفته ۱۵ بارداری هستم و با آی وی اف باردار شدم دیروز اسباب کشی داشتم از دیروز بچم تکون نمیخوره خیلی میترسم الان دوش گرفتم دردم بهتر شده ولی خیلی میترسم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
چی شده
1
100%
آیا سقط کردم
0
0%

منم ۱۵ هفته ام و اصلا چیزی حس نمیکنم 

مگه واسه شما تکون میخورد؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکون های بچه اگر تو این هفته ها حس بشه ( که من تو دو تا بارداریم حس نکردم ) انقدر ضعیفه که وقتی تحرک داری متوجهش نمیشی. استراحتت رو بیش تر باشه به خودت فشار نیار. 

اگر نگرانی برو بیمارستان صدای قلبش رو گوش کن. 

بچه تو ۱۵ هفته اصلا تو شکم نیس ک تو بخوای تکانوشو حس کنی!!!   

اینا عزیزم همش توهمه !!!!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

من ۱۷هفته ام و نا حالا تکونی احساس نکردم  کی تا حالا ۱۵هفته تکون احساس میشه ؟؟؟؟

منم تعجب کردم تا حالا نشنیده بودم ۱۵ هفته تکون رو احساس کنی

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
منم ۱۵ هفته ام و اصلا چیزی حس نمیکنم  مگه واسه شما تکون میخورد؟

نه عزیزم

اینا تلقین و توهمه

بچه تا ۱۵ هفته تو لگنه 

از ۱۶ هفته ب بعد تازه میره بالا تو شکم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

بچه تو ۱۵ هفته اصلا تو شکم نیس ک تو بخوای تکانوشو حس کنی!!!     اینا عزیزم همش توهمه !!! ...

مادرها تو بارداری بیش ترنفخ میکنن و حرکات روده رو فکر میکنن بچه اس. 

یه دوستی داشتم تو ۸ هفته میگفت احساس میکنم   گفتم اون الان اندازه دونه برنجه چطوری حسش میکنی ؟؟؟

بچه تو ۱۵ هفته اصلا تو شکم نیس ک تو بخوای تکانوشو حس کنی!!!     اینا عزیزم همش توهمه !!! ...

ن گلم من دکترمم گفت حست خیلی قویه که متوجه تکونای بچت میشی اولین تکونش از هفته ۱۲ شروع شد 

نه عزیزم اینا تلقین و توهمه بچه تا ۱۵ هفته تو لگنه  از ۱۶ هفته ب بعد تازه میره بالا تو شکم

آره همه میگن 

منم ۱۵ هفته ام تموم شده هیچی حس نکردم فقط ۸ تا ۱۰ هفته نبض احساس میکردم که دکتر گفت مال رحم هست

مادرها تو بارداری بیش ترنفخ میکنن و حرکات روده رو فکر میکنن بچه اس.  یه دوستی داشتم تو ۸ هفته ...

آی گفتی    

من ۱۷ هفتم تمام شده هیچ‌گونه احساسی تا الان نداشتم

و از اونجایی ک جفتم قدامیه تا ۲۰ هفته فکر نکنم چیزی بفهمم

والا یه نفر تاپیک زده بود ۱۰ هفته ام امروز بچم تکون نخورده چای شیرین خوردم به پهلوی چپ دراز کشیدم چرا تکون نمیخوره!!!

من شاخام در اومده بود😑

مادرها تو بارداری بیش ترنفخ میکنن و حرکات روده رو فکر میکنن بچه اس.  یه دوستی داشتم تو ۸ هفته ...

راست میگه بعضیا حس میکنن من رفتم سونو زیر دستگاه هم یه لحظه تکون خورد سریع گفتم به دکتره اونم گفت تو چطوری میفهمی گفتم انگار یه ماهیو‌ با تنگش گرفتم دستم هی ماهی میخوره به دیواره تنگ اینجور حسیه تقریبا

2810