2777
2789
عنوان

بچم ۵ ماهشه خدارشکر که دارمش

303 بازدید | 10 پست

ولی شدیدا افسردگی گرفتم خیلی گریه میکنه

صورتشم شده پر دونه نمیدونم به شیر خشک حساسیت داره فکر کنم 

چکار کنم یکم حال روحیم بهتر بشه پا به پاش گریه کردم دیگه 

بچه تو دو سال دیگه یه مامان شاد میخواد پس اول خودتو درمان کن که از زندگی لذت ببری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خب شیر خشکشو عوض کن عزیزم..

پاش،زخم نیست؟؟

دلدردی نیست؟؟

یعنی الکی گریه میکنه هی!!!

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل بچع داری یه کم سخته اگ میتونی بگو مامانتی کسی کمکت کنه گاهی ی تفریح داشته باش یا یساعت براخودت تنها باش

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍

ببین اگه ملتهبه و دونه هاش اب داره مثل تاول پماد تریمیزان خوبَش میکنه .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
اوایل بچع داری یه کم سخته اگ میتونی بگو مامانتی کسی کمکت کنه گاهی ی تفریح داشته باش یا یساعت براخودت ...

بیچاره مامانم دیگه خسته شده  خودشم مریض کس دیگه ایم ندارم 

من خیلی خسته ام ولی کسی نیست کمکم کنه شوهرمم گیر کاره بیچاره 

قشنگم😔

باید خودتو با شرایط وفق بدی و با هر نگاه به بچت کلی انرژی بگیری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...