2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنن حرفم میزنن  ک ببینن طرز فکر و رفتار طرف‌چجوریه ارزششو داره قرار دوم هم بزارن یا با همون ...

آخه هیچ وقت هم واز نزدیک ندیدیم.حالا وقتی رفتم سر قرار ایشون فقط منو که دید اگه پسندید بعد صحبت می‌کنه یا همون موقع

ببین اصلا استرس نداشته باش،میرین اونجا اول از این در از اون در حرف میزنی بعد کم کم راجب خودتون حرف م ...

من فکر کردم فقط نگام می‌کنه اگه بپسنده حرف میزنه.استرس زیادی هم دارم دو هفته ست دست دست میکنم نمی‌رم.

[QUOTE=330167658]باشه.از کجا بفهمم خوشش میاد از من.؟[/

از خداشم باشه مطمئن باش میپسنده،

اگ خوشش نیاد میخاد سریع پاشه بره،خیلی حرف نمیزنه و بهونه می‌کنه وایی فلانجا کار دارم یا باید برم و این چیزا

[QUOTE=330167658]باشه.از کجا بفهمم خوشش میاد از من.؟[/ از خداشم باشه مطمئن باش میپسنده، اگ خوشش ...

توی دلم آشوبه .دیگه داره دیر میشه دو هفته ست هی میگم میام.ولی میترسم نپسنده

من فکر کردم فقط نگام می‌کنه اگه بپسنده حرف میزنه.استرس زیادی هم دارم دو هفته ست دست دست میکنم نمی‌رم ...

اصلاااا استرس نداشته باش،فک کن با دوست همجنست رفتین بیرون 

فقط حواست باشه قرارتون توی ماشین نباشه،اگ کافه مدیریت یه کافه ی شلوغ باشه،

آدرس کافه یا محل قرار رو بگیر ازش خودت برو 

توی دلم آشوبه .دیگه داره دیر میشه دو هفته ست هی میگم میام.ولی میترسم نپسنده

اعتماد ب نفس داشته باش،مگ چته ک نپسنده؟با اعتماد بنفس بالا برو، اونجا ساکت و مظلوم نشین،سرت زیاد تو گوشیت نباشه، 

خیلی هم بگو بخند نکن ولی خب خیلیم مظلوم نباش

اصلاااا استرس نداشته باش،فک کن با دوست همجنست رفتین بیرون  فقط حواست باشه قرارتون توی ما ...

توی محل کارش قرار گذاشتم .ولی خودش خیلی قدبلند و خوشگله من میترسم منو نپسنده.منم بد نیستم خوشتیپ و اگه آرایش کنم خیلی جذاب میشم ولی باز میترسم .آخه مردا خیلی پرتوقعن

اعتماد ب نفس داشته باش،مگ چته ک نپسنده؟با اعتماد بنفس بالا برو، اونجا ساکت و مظلوم نشین،سرت زیاد تو ...

من فکر کردم فقط باید برم یک نظر ببینه بعد برم.آخه هیچ وقت سر قرار نرفتم.باید بشینم ؟