2777
2789
عنوان

هوشیاری پایین و کما

220 بازدید | 14 پست

سلام پسرم ۷ سالشه و رفت تو کما با هوشیاری۳ بعد ۵ روز هوشیاریش کم گم رفت بالا و الان ۹ ماه شده و هوشیاریش به ۱۲ رسیده  شما دوربرتون نبوده کسی با این شرایط خوب شده باشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی

#شفای_بیماری

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️

اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا

هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام سید خوبید

بیماری داریم که خیلی وقته توی بستر بیماری خوابیده و شفا نگرفته چه ختمی توصیه میکنید که خدا این مریض را خوب کند خواهشمندم ختمی قوی معرفی کنید چون خیلی عذاب دیده است ممنون میشم خدا خیرتون بده

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

۷روز نیت کنید

سه روز اول کنار مریض بشینید و سوره حشر را یک بار بخونید

به سه آیه آخر سوره حشر که رسیدین دست راستتون رو روی سر مریض مریض بزارید و بعد سه آیه را بخوانید و در آخر 300صلوات بفرستید

روز چهارم تا هفتم هر روز 70مرتبه حمد را بخونید و بعد 1000صلوات بفرستید

این صلوات را میشود چند نفری باهم تقسیم کنید و بخونید

ذکات این عمل❌👇

⚠️روزانه به نیت مریض 1000تومان کنار بزارید و روز هفتم کل مبلغ 7000تومان را به فقیری بدهید

⚠️یک مرغ سفید هم بکشید و به بیرون به فقیری بدهید و اصلا مریض و خانواده آن نباید از این مرغ استفاده کنند

فوووووق العاده مجرب است✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷

کانال گره گشایی با ذکر قرآنی در ایتا

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

به سوز عشقی خوشا زندگانی