2777
2789

پسرم چند هفتس سرفه های بدی میکنه با دویدن و سرما شدیدتر میشه دیروز معلم ورزشش تو ورزش کنار گذاشته بودش از شدت سرفه امروزم معلمش میگفت تو کلاس یک سره سرفه میکرده دو روزه یه ذره صداش گرفته و موقع سرفه میخواد دم بگیره گاهی یه صدا از ریش میاد امروز بردمش پیش یه دکتر فوق تخصص ریه کودکان همه اینا رو گفتم معاینش کرد و پرسید تو خواب سرفه داره یا نه گفتن نداره گفت تیک سرفه داره براش ریسپریدون نوشت گفت نه ریش مشکل داره نه آلرژی همش عصبیه گفت داروهای آلرژیشو هم قطع کنید لازم نیست شک دارم هنوز درست تشخیص داذه باشه 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

عکس از قفسه سینش گرفتی؟حتماااااا یکی بگیر برا احتیاط

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس از قفسه سینش گرفتی؟حتماااااا یکی بگیر برا احتیاط

نه گوشی گذاشت چند نقطه از سینش گفت نفس بکش بعد هم گفت سالمه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ببرش پیش متخصص آسم وآلرژی کودکان . عکس از قفسه سینه بگیر

قبلا تشخیص آلرژی گرفته بود ولی این سری هیچ دارویی اثر نداره دوتا اسپری میزنم یه ذره تاثیر نداره دکتر میگفت تاثیر نداره چون اصلا آلرژی نیست آسم آلرژی کودکان همه تا آخر سال تایمشون پر بود فقط همین یه دکتر وقت خالی داشت

قبلا تشخیص آلرژی گرفته بود ولی این سری هیچ دارویی اثر نداره دوتا اسپری میزنم یه ذره تاثیر نداره دکتر ...

چندوقته اینجوریه؟قبلش خوب بود؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
چندوقته اینجوریه؟قبلش خوب بود؟

از اول زمستون اوضاع همینه این اواخر بدتر شده چند بار سرماخورده و خوب شده سرفه هاش مونده باباش میگه عادت کرده به سرفه باباش قبلشم میگفت سرفه هاش الکیه ولی من نمیدونم خیلی بد سرفه میکنه

از اول زمستون اوضاع همینه این اواخر بدتر شده چند بار سرماخورده و خوب شده سرفه هاش مونده باباش میگه ع ...

تو یه عکس از قفسه سینه بگیر حتما ضرر نداره که