2777
2789

۲   ماهه رفتم سر خونم 

شوهرم ازم ده سال بزرگتره و میگه سنم زیاده بچه میخواد 😬

خیلی دوسم داره بهم ثابت کرده اینقدر بهم توجه میکرد☹️ ک الان حسادت میکنم و دلخور میشم بهم کم توجهی😔 میکنه و میره سمت بچه های داداشش دقیقا هم از همین میترسم ،بچه بیارم منو نادیده بگیره 🫥😶

چند وقته همش دنبال یه تغییری هم هستم آخه احساس میکنم دیگ به چشمش نمیام اعتماد به نفسم اومده پایین🫥 چیکار کنم توروخدا کمک کنین 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میریم خونه جاری دیگه منو نمیبینه خیلی حسادت میکنم تنها میشم 

همه شبیه همن بچه ک میبینن اینطور میشن

عادیه منتها برای تو هنوز اوایل زندگیته تا کنار بیای زمان میبره

من مینشستم گریه میکردم🤦‍♀️😂

همه شبیه همن بچه ک میبینن اینطور میشن عادیه منتها برای تو هنوز اوایل زندگیته تا کنار بیای زمان میبر ...

وای نگو خیلی دارم اذیت میشم همش بچه های داداشش دورشن کلا انگار من وجود ندارم 

وای نگو خیلی دارم اذیت میشم همش بچه های داداشش دورشن کلا انگار من وجود ندارم 

سعی کن تو جمعشون یا خودتم مثل خودت بهشون توجه کنی یا با چیزی خودتو سرگرم کنی چون موقتیه

من همش تو این شرایط میگفتم ینی اگ خودمون بچه دار شیم بازم ب من بی توجهه و ب بچع توجه میکنع حسادت میکردم ولی الان وقتی به بچمون توجه میکنه کیف میکنم هرچی بهش اهمیت میده بهم میچسبه همه ی حسادتم رفته

من همش تو این شرایط میگفتم ینی اگ خودمون بچه دار شیم بازم ب من بی توجهه و ب بچع توجه میکنع حسادت میک ...

جدی شمام اولش میترسیدی بچه بیاری ک بی توجهی کنی بهتون ؟؟

آخه وقتی یکی اینقدر بهت توجه کنه بعد یهو نادیدت بگیره خیلی بده احساس تنهایی میکنی سخته برام واقعا با خودم میگم واسه بچه های داداش اینجوریه بچه خودش باشه ک کلا دیگ منو نمیبینه

وقتی میریم خونه جاری دیگه منو نمیبینه خیلی حسادت میکنم تنها میشم 

مردی گ بچه میخواد معمولا مرد زندگیه الان مردای بی مسولیت زیر بار بچه دار شدن نمیرن اون بچه ای ک میادقسمتی از وجود شماست با برنامه های مشترک برای بچه میتونید صمیمی تر بشین اما اگه الان ناسازگار باشین با اومدن بچه بدتررمیشین

ازش وقت بگیر بگو هنوز آمادگی ندارم یکم بهم فرصت بده هنوز خیییلی زوده..بعدم اون حس حسادتت طبیعی هست چون تازه ازدواج کردی  به خودت بفهمون که دلیلی برای حسادت نیست هنوز خیلی مونده اخلاقای شوهرت دستت بیاد من چهار ساله ازدواج کردم هنوز در حال کشف شوهرم هستم..  

خدایا دوستت دارم